paleo dieet

5 Tips Om Af Te Vallen, Gegarandeerd.

Voor de feestdagen zijn veel mensen op zoek naar de juiste tips om af te vallen. Het is altijd prettig om dan al een aantal kilo kwijt te zijn zodat je schittert in je mooie feestjurk.

Daarnaast is het ook fijn wat speling te hebben voor de kilo’s die er wellicht tijdens de feestdagen aanvliegen.

In dit volgende artikel geven we 5 tips om af te vallen op een gezonde manier, en geven we ook tips om blijvend af te vallen. Houd je aan onderstaande tips, en een gezond gewicht gaat zeker lukken!

Tip #1: Begin je dag goed… met volgende tips om af te vallen

Een van de belangrijkste tips om af te vallen is; ‘ begin je dag goed met een glas citroensap’! Bah, zullen veel mensen denken, maar het is echt waar.

Snijd een citroen door de helft, pers dit sap in een glas en meng dit met lauwwarm water. Het belangrijkste hierbij is dat je dit op een nuchtere maag drinkt. Het zorgt ervoor dat je lichaam zich sneller ontgift van slechte stoffen.

Het zorgt voor een goede stoelgang en daarnaast geeft het je stofwisseling een ‘boost’. En een snelle stofwisseling is een belangrijk iets tijdens het afvallen.

Tip #2: Vermijd koolhydraten

Koolhydraten, en dan vooral de koolhydraten die bestaan uit snelle suikers (gebak, snoep) maar ook de tragere koolhydraten (pasta, aardappelen) kunnen zorgen voor een sterke schommeling van je bloedsuikers.

Hierdoor bestaat de kans dat je steeds weer trek krijgt en steeds meer snakt naar koolhydraten. Probeer deze dus te vermijden.

In het begin zal dit wellicht lastig zijn, maar uiteindelijk zal je je energiek en fit voelen door het hebben van een stabiele bloedsuikerspiegel.

Tip #3: Eet meer eiwitten

Het eten van meer eiwitten is ook een van de belangrijke tips om sneller af te kunnen vallen. Eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel, zorgen voor een goede spieropbouw.

En iedereen weet; meer spieren is meer vet verbranden.

Tip #4: Drink, drink en drink

Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende blijft drinken. Soms wordt honger ook verward met dorst. Zorg er dus voor dat je vochtbalans op pijl is. Drink iedere dag tussen de 2 en 2,5 liter water. Dit heb je minstens nodig om af te vallen en je stofwisseling op gang te houden.

Daarnaast zorgt veel of beter gezegd voldoende water drinken ook voor een versnelling van je stofwisseling en het goed afvoeren van afvalstoffen en vet.

Dit alles zorg vervolgens weer voor een strakker en slanker lichaam.

Tip #5: Eet regelmatig

Een van de laatste zeer belangrijke tips om af te vallen is de volgende: Eet voldoende!

En hier bedoelen we mee, eet regelmatig om je spijsvertering op gang te houden. Eet minstens 6 keer op een dag.

Nuttig sowieso je ontbijt, je lunch en je avondmaaltijd. Daarnaast eet je dan ook nog 3 gezonde tussendoortjes.

Hierdoor blijft je stofwisseling aan de slag, verbrand je meer en zorg je ervoor dat je niet plotseling honger krijgt. Waardoor je misschien naar slechte tussendoortjes grijpt.

Met bovenstaande tips om af te vallen, vliegen de kilo’s er vast af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.