paleo dieet

Doe Je Best Aan Fitness Om Af Te Vallen Of Kan Het Zonder?

Heel wat specialisten en voedingsdeskundigen blijven standvastig volhouden dat je best aan fitness doet om af te vallen. Uiteraard is andere lichaamsbeweging ook goed, maar fitness helpt ook de spieren in goede conditie te houden en wordt aanzien als hét middel om je ideale gewicht te bereiken.

Ik ben het hier niet mee eens!

Uiteraard is sporten en lichaamsbeweging gezond en kan het bijdragen om je lichaamsgewicht op peil te houden. Fitness om af te vallen kan dan ook een hulpmiddel zijn, maar mist in veel gevallen zijn effectiviteit. Als jij wilt afvallen en een fantastisch gezond en slank lichaam wilt krijgen, dan begint dit bij de juiste voeding.

Vermijd koolhydraten, slechte suikers en slechte vetten

Afvallen begint bij het aanpakken van slechte voedingsgewoontes. Dit houdt in dat je stopt met je vol te proppen met suikers en koolhydraten.

Daarnaast is lichaamsbeweging uiteraard een goede helper zoals fitness om af te vallen en je gewicht ietwat stabiel te houden, maar toch is dit slechts een hulpmiddel.

Wie namelijk de juiste voeding eet en stapsgewijs zijn of haar lichaam verplicht om reserves en overtollige vetten aan te spreken zal sowieso het cijfer op de weegschaal snel zien dalen. (Als je de weegschaal nog wel gebruikt, want in principe doen we daar niet aan mee ;))

Laat je dus niet wijsmaken dat fitness om af te vallen optimaal is, maar begin bij jezelf en wat dat je allemaal in lichaam stopt qua eten en drank. En ja, ook de drank is belangrijk.

Want als je van mening bent dat je gans de dag salades moet eten, maar toch liters gesuikerde frisdrank mag drinken, dan zal het gewenste resultaat er nooit komen.

Denk eens na: je krijgt te veel slechte suikers binnen die omgezet zullen worden in vet en daarbij is de fitness om af te vallen die je wekelijks doet echt onvoldoende.

Ik raad iedereen dus aan om eerst en vooral de voedingsgewoontes en je levensstijl aan te pakken en dat wat je dagdagelijks eet en drinkt te evalueren.

Eens dit aangepakt is, dan kan men fitness om af te vallen of om het gewicht op peil te houden hanteren en optimaliseren, maar zonder gezonde voeding kom je er niet.

Op die manier heb je eigenlijk twee methodes om af te vallen en het perfecte lichaam te krijgen: gezonde voeding en fitness.

De juiste voedingscombinaties, dat is de bron om ook jouw gewicht op peil te zetten en om een fantastisch, gezond lichaam te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.