paleo dieet

Diëten Om Snel Af Te Vallen, Hoe Kun Je Dat Het Best Doen?

Er zijn veel diëten om snel af te vallen, maar er zijn er niet veel die meer doen dan beloven. Diëten om snel af te vallen werken dan ook meestal niet.

Meestal, is er dan toch hoop?

Er bestaat een manier on gezond, maar ook snel, af te vallen, het Paleo dieet, waar wij bij Paleo Dieet Tips zo’n fan van zijn.

Maar er is een probleem met het Paleo dieet, het bestaat eigenlijk helemaal niet!

Je hoeft niet bang te zijn

Het paleo dieet bestaat niet. Het is – zoals je ondertussen misschien wel al weet – helemaal geen dieet, maar eerder een gezonde levensstijl.

De meeste diëten om snel af te vallen zijn overigens gebaseerd op minder eten, en minder vet eten. Maar wanneer je de etiketten op de producten die in de supermarkt liggen eens goed leest zul je vanzelf zien waarom je gewicht is toegenomen zonder dat je meer ging eten. (Denk maar aan verschillende toegevoegde producten zoals smaakversterkers, bewaarmiddelen, zout, suikers, ..)

Minder eten zal dus ook niet helpen bij het afvallen, het zal je alleen een hongergevoel geven. Je eet wel voeding, maar eigenlijk geen voedingsstoffen.

Daarom is het best verstandig om inderdaad die etiketten goed te lezen. Ga op zoek naar voedingsstoffen.

En stel jezelf ook eens de vraag; hoe natuurlijk is mijn dieet? Is melk bijvoorbeeld wel bedoeld om te drinken, is boter de manier waarop vetten geconsumeerd moeten worden?

Diëten om snel af te vallen is over het algemeen goed voor één persoon, de verkoper van het dieet.

Maar wanneer je een Paloe leven wilt gaan volgen ga je meer dan alleen je dieet aanpassen, je hele levensstijl zal veranderen.

Iedereen weet dat vlees een goede bron van eiwitten is. Eiwitten heb je nodig om je lichaam te onderhouden, om de spieren op te bouwen en dus om gezond te zijn en te blijven.

Als je minder vlees, kip en vis gaat eten omdat de verkoper van je dieet je dat vertelt, heeft je lichaam niet genoeg materiaal (eiwitten) over voor het onderhoud van je lichaam. Het resultaat zal zijn dat je op een ongezonde manier gewicht verliest.

Je lichaam heeft ook goede koolhydraten nodig, als leverancier van energie en vitamines voor de verzorging en de bescherming van het lichaam.

Natuurlijk

Hoe je dan moet diëten om snel af te vallen?

Ga op zoek naar gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen zoals de natuur om ons heen die levert. Dat wil zeggen dat je gerust vlees mag eten, maar dat je op zoek moet gaan naar vlees van dieren die een natuurlijk leven leiden.

Kippen die in vrijheid rondlopen en allerlei eten oppikken, koeien die weten wat het is om in een wei met bomen en struiken te leven en varkens die lekker kunnen wroeten in de aarde, op zoek naar wortels.

Fruit, groenten en knolgewassen zoals ze in de aarde groeien, gezond, lekker en vooral echt.

Het beste dieet om snel, en vooral gezond, af te vallen is een natuurlijke manier van eten, drinken en leven.

Zoals de mensen die als eersten ons land bewoonden het voedsel aten dat de aarde hen leverde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.