paleo dieet

Afvallen Zonder Honger, Hoe Kan Dat?

Afvallen zonder honger, het klinkt als muziek in de oren – zeker omdat veel mensen tijdens een dieet het gevoel hebben altijd honger te hebben. Afvallen zonder dat je buik knort. Zonder dat je gehaast bepaalde schappen in de supermarkt passeert. En zonder vriendelijk van alles tijdens een gelegenheid af te slaan. Hoe kun je nu afvallen zonder honger? Met Paleo natuurlijk. Natuurlijk moet je letterlijk opvatten.

Afvallen zonder honger

Bij een dieet denk je al gauw aan afvallen. Het Paleodieet kun je niet zien als een middel om af te vallen. Het Paleodieet is een lifestyle. Afvallen zonder honger lukt inderdaad ook met het Paleodieet. Maar ook mensen die gezond of gezonder willen leven hebben veel baat met het Paleodieet. Bovendien hebben we allerlei recepten en tips op onze website voor mensen die echt natuurlijk en met liefde willen koken of bakken.

Tegen Degene die denkt dat koken en bakken met Paleo maar saai is, neem een kijkje en bekijk wat je allemaal kunt klaarmaken met `alleen maar` vlees, vis, groente, fruit, noten en zaden.

Paleo is tegenwoordig een unicum op het gebied van dieet. Hoewel de manier al in de prehistorie werd toegepast. Toen was eten noodzakelijk. Zodat men sterk genoeg was om in zijn levensbehoefte te voorzien. Tegenwoordig is eten een luxe, overal waar je ook bent kun je eten kopen. Het is niet duur en eten is er in allerlei soorten en smaken. Vaak zitten in dit eten suikers verwerkt die ons doen snakken naar nog meer eten. Dit geld niet alleen voor het “ongezonde voedsel.” Ook groente en fruit worden bewerkt met allerlei conserveermiddelen om ze lang “vers” te houden. Hoe groter de afstand waar groente, fruit of ander voedsel vandaan geïmporteerd word, hoe meer troep er in wordt verwerkt om het goed te houden.

Afvallen zonder honger met natuurlijk eten

Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van alle trucjes die de voedselindustrie inzet om hun “voedsel” naar de man te brengen. Nadeel van deze bewustwording is dat de voedselindustrie op haar beurt weer andere manieren bedenkt om consumenten te misleiden. Er bestaan honderden etiketten, logo’s, labels en keurmerken die jou doen denken dat je gezond voedsel koopt. Verder moet je niet vergeten dat zelfs een productnaam of de ingrediënten vaak een vorm van bedrog bevatten. Bovendien kosten deze gelabelde `bewust en gezond` producten meer geld dan andere producten.

Het is logisch dat in deze tijd van overgewicht, suikerziekte, hart en vaat ziektes, hoge bloeddrukcholesterol en de sluipmoordenaar kanker mensen zich steeds meer gaan verdiepen in gezond leven. Dit houdt in natuurlijk leven. Biologisch eten, genoeg bewegen en geen buitensporigheid.

Ben jij iemand die er alsmaar niet in slaagt om af te vallen en wil je op een gezonde manier met een gezond dieet afvallen? Dan is het Paleodieet zeker wat voor jou. Ook voor mensen die meer energie willen over de gehele dag. Of een gezonde lifestyle willen leiden is het PALEOdieet zeker een aanrader. Het Paleodieet betekent afvallen zonder honger en natuurlijk eten. Verder is het van belang de aanslag op je darmen, namelijk graan en zuivel te ontwijken. De resultaten van het afvallen zijn snel merkbaar. Ondanks dat je afvalt zonder honger.

Gezond genieten en afvallen zonder eten

Ook de resultaten die betrekking hebben op je gezondheid zijn spoedig voelbaar. Je bent energieker, je hebt meer fit en zin. Kortom je wordt een echte levensgenieter. De grootste aanslag op ons menselijk lichaam qua voeding is graan. Ja, je leest het goed. Graan heeft een zeer negatieve invloed op je darmflora. De vermoeidheid meteen na het opstaan en middagdipjes worden hier mede door veroorzaakt.

Bij Paleo telt elke dag van je leven. Elke dag moet je in goede kwalitatieve gezondheid doorbrengen. Dus geen middagdipjes, een moedeloos gevoel of geen zin. Laten we eerlijk zijn het leven is veel te kort om zelfs maar een dag in ons badjas door te brengen.

Verder word je een levensgenieter door de Paleo levenswijze omdat je werkelijk kookt met liefde. Je bereidt gezonde, natuurlijke maar ook heerlijke gerechten voor. Met natuurlijke, echt verse en gezonde ingrediënten. Dit wordt pas koken met liefde genoemd.

Heb jij een jagers mentaliteit? Ga je recht op je doel af? Je wilt koste wat kost je doel bereiken en neemt geen genoegen met een makkelijke uitweg? Dan is het Paleodieet echt iets voor jou.

Onze website begeleidt jou bij het afvallen zonder honger of gezond leven. Verder hebben we op onze website superveel recepten voor grote, natuurlijke genieters en kleine. Gevarieerd en divers om met liefde voor te bereiden. Afvallen zonder honger, dus afvallen met plezier dat is een Paleodieet.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.