Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?

Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?

Paleo tip: Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?
Wat is Paleo

Wat is Paleo? Paleo is een dieet waarbij we moeten eten zoals ons lichaam het bedoeld heeft.

Tegenwoordig worden er, om het voedsel langer houdbaar te maken, allerlei stoffen aan het voedsel toegevoegd die er eigenlijk niet in thuishoren. Dat is niet goed. Ook de koolhydraten, zouten en suiker die het tegenwoordige voedsel bezit en waarmee we ons vol eten is niet goed voor het lichaam.

Wanneer we op deze manier doorgaan zullen er steeds meer hart- en vaatziekten voorkomen.

We weten echt wel dat bepaalde producten niet goed zijn als we er te veel van eten. Denk hierbij aan chips, koeken en dergelijke. Het zijn echter niet deze producten waar we op moeten letten maar vooral op die producten waar we niet aan denken dat ze slecht zijn.

Ook een oorzaak van de welvaartziekten is dat we in onze huidige maatschappij te veel uit de muur eten.


Wat is Paleo en waarom zou je het volgen?

Onze voorouders aten onbewerkt voedsel en dat was goed voor het lichaam. Ze kregen er veel energie van wat nodig was omdat toen de lichamelijk arbeidsomstandigheden veel zwaarder waren dan tegenwoordig. Eigenlijk wisten ze niet beter. Ze vroegen zich echt niet af “wat is Paleo” en wat is gezond?

Zij aten zoals moeder natuur het voedsel het voortbracht.

Wat is Paleo is een vraag die tegenwoordig steeds minder gesteld gaat worden. Het is een dieet dat simpel en gemakkelijk te volgen is. Je richt je bij wat is Paleo op een dieet dat let op de kwaliteit van het voedsel en niet op de hoeveelheid.

Het is niet nodig om calorieën te tellen. Het enige wat je moet doen is gezond eten. Eet onbewerkte producten. Dit geldt ook voor de vleessoorten. Wanneer je een hamburger eet zitten hierin producten die het vlees langer houdbaar houden en te veel vet.

Wat is Paleo is een vraag die tegenwoordig eenvoudig en door velen beantwoord kan worden. Het is een dieet dat werkt. Je verliest door het Paleo dieet gewicht en krijgt ook meer energie. Door de toename van energie ga je ook meer bewegen en dat is ook weer goed om gewicht te verliezen.

Door gebruik te maken van het Paleo dieet kom je in een positieve spiraal terecht dat je je steeds gezonder zal gaan voelen.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie