Visgerechten Archieven | Paleo Dieet

Paleo Visgerechten

papayasalade met scampi recept

Papayasalade Met Scampi

Papayasalade met scampi en sojascheuten. Sojascheuten klinken niet echt als iets wat Paleo is. Want ja, dat zijn toch geen peulvruchten? Als je persoonlijk een probleem hebt met sojascheuten, dan laat je dit recept best aan de kant liggen. Maar misschien kunnen deze argumenten je wel overtuigen.

Verder lezen

Zalm Met Bieslook & Dille Recept

Zalm Met Bieslook & Dille

Lunch, Visgerechten 27 min. 4

Balsamicoazijn met esdoornsiroop is niet onmiddellijk de meest voor de hand liggende smakencombinatie, maar samen met een heerlijk stuk zalm en wat kruiden werkt het wel. De azijn voegt wat contrast en pit toe aan het gerecht, terwijl de esdoornsiroop dan weer voor een zekere zoete nasmaak zorgt.

Verder lezen

Krokantjes met tonijntartaar recept

Krokantjes Met Tonijntartaar

Hapjes, Visgerechten 15 min. 2

Mis je het om sushi te eten? Niet die goedkope imitatie krab (surimi) die je voor een aantal euro in de winkel kunt vinden, maar de énige echte die met kwalitatieve vis bereid wordt? Hier is een recept om je pijn wat te verzachten: heerlijke tonijntartaar met wat kruiden, op een krokant stukje komkommer met nori als garnituur.

Verder lezen

Scampibrochette Recept

Scampibrochette

Sappige stukjes spek, ananas en scampi maken van deze brochette het ideale fingerfood bij het aperitief of voor je kinderen. Probeer deze overheerlijke scampibrochette uit wanneer je vlees wat zat bent gegeten en je eens iets anders op het menu wil. Het duurt niet lang om onze scampibrochettes klaar te maken, én ze zijn het helemaal waard!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie