Vinaigrettes Archieven | Paleo Dieet

Paleo Vinaigrettes

papayasalade met scampi recept

Papayasalade Met Scampi

Papayasalade met scampi en sojascheuten. Sojascheuten klinken niet echt als iets wat Paleo is. Want ja, dat zijn toch geen peulvruchten? Als je persoonlijk een probleem hebt met sojascheuten, dan laat je dit recept best aan de kant liggen. Maar misschien kunnen deze argumenten je wel overtuigen.

Verder lezen

romige yoghurtdressing recept

Romige Yoghurtdressing

Vinaigrettes 4 min. 4

Deze yoghurtdressing past goed bij salades met bittere groenten zoals andijvie of paardebloem. De zure smaak van de yoghurt neemt wat van de bitterheid weg, waardoor een heerlijke mix ontstaat tussen de twee smaken.

Verder lezen

Caesar dressing recept

Caesar Dressing

Vinaigrettes 10 min. 4

Er bestaan heel veel variaties op deze Caesar dressing. Sommige dressings bevatten Worcestershire saus, eieren en zure room. Ansjovis daarentegen vind je in bijna iedere Caesar dressing terug. Deze versie geniet mijn voorkeur, want ze is gewoon overheerlijk en eenvoudig te bereiden.

Verder lezen

vinaigrette met frambozenazijn recept

Vinaigrette Met Frambozenazijn

Vinaigrettes 4 min. 4

Dit is een leuke variatie op de klassieke citroenvinaigrette. Hier wordt frambozenazijn gebruikt in de plaats van citroensap; en walnotenolie in plaats van olijfolie. De fijngehakte walnoten geven bovendien een fijne textuur aan deze vinaigrette.

Serveer deze vinaigrette met frambozenazijn op salades en werk af met wat extra walnoten.

Verder lezen

Paleo Vinaigrettes En Dressings

Paleo Vinaigrettes En Dressings

Vinaigrettes 4 min. 4

Paleo vinaigrettes kunnen je ordinaire salades nieuw leven inblazen. Vaak kopen we continu dezelfde dressings  in de winkel aan. Het enorme aanbod aan sausjes in de supermarkt is dan ook overweldigend.

Maar in plaats van dressings te kopen, zou je er een gewoonte van moeten maken om je eigen Paleo vinaigrette te bereiden. De sausjes die commercieel verkocht worden bevatten vaak heel wat ongezonde ingrediënten. Dit zijn verwerkte oliën, toegevoegde suikers en smaakstoffen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie