Salades Archieven | Paleo Dieet

Paleo Salades

papayasalade met scampi recept

Papayasalade Met Scampi

Papayasalade met scampi en sojascheuten. Sojascheuten klinken niet echt als iets wat Paleo is. Want ja, dat zijn toch geen peulvruchten? Als je persoonlijk een probleem hebt met sojascheuten, dan laat je dit recept best aan de kant liggen. Maar misschien kunnen deze argumenten je wel overtuigen.

Verder lezen

Zoete Aardappelsalade (Recept)

Zoete Aardappelsalade

Salades 45 min. 4

Geroosterde zoete aardappelen vormen de perfecte basis voor een romige mayonaise met chipotle: voeg wat tomaten en ajuinen toe om de zoete aardappelsalade wat krokanter te maken en iedereen zal naar een tweede (of zelfs derde) portie vragen.

En het is ook gewoon een eenvoudig recept om een heerlijke maaltijd klaar te maken die je ook mee kan nemen in een opbergdoosje naar het werk.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie