Verse Paleo Limonade Met Tijm | Paleo Dieet

Verse Paleo Limonade Met Tijm

Paleo recept: Verse Paleo Limonade Met Tijm Drinken 3 min. 1
Verse Paleo Limonade Met Tijm

De zomer is er, wat natuurlijk reden geeft om feest te vieren! Daarom wil ik graag met jullie dit receptje delen voor verse Paleo limonade met tijm. Het is een heerlijk, verfrissend drankje dat voor verkoeling kan zorgen op de warme zomerdagen die ons nog te wachten staan. Daarnaast vond ik ook gewoon wat inspiratie bij de tijm die oncontroleerbaar blijft verder groeien in mijn eigen groentetuintje.

Het drankje kan je snel en eenvoudig klaarmaken, wat een troef is. Terzijde deel ik je ook snel even mee dat je altijd een klein beetje ruwe, onverwerkte honing kunt toevoegen om de limonade wat zoeter te maken naar je smaak.

Mensen klagen er vaak over dat het aanbod van Paleo drankjes nogal klein is. Dat klopt, wanneer je het gewoon bent om heel veel zoete dranken zoals frisdrank of fruitsap drinkt en je niet echt veel water drinkt. Wanneer je echter wel veel water drinkt, kan het aangenaam zijn om af en toe eens wat zoets te drinken en wat variatie in je dieet te steken.

Ook smoothies zijn een optie, alhoewel ze je maag erg snel vullen.

Probeer misschien eens onze Paleo smoothie met chocolade, avocado, aardbei en wat honing uit.

Heerlijk gewoon om jezelf te verfrissen op een warme dag.

In deze Paleo limonade gebruik ik voornamelijk limoensap. Limoenen zijn namelijk erg gezond, omdat ze heel wat vitamine C bevatten en weinig fructose. De meeste suikers zijn onder de vorm van glucose. Deze suiker is bij voorkeur je belangrijkste bron van koolhydraten om energie te leveren, dus van limoenen kan én moet je nooit genoeg krijgen!

Het onderstaande recept is goed voor 1 portie. Vermenigvuldig dus het aantal ingrediënten als je wat meer wil maken.

Geniet ervan!

Verse Paleo Limonade Met Tijm

Voorbereiding: 2 min.
Kooktijd: 1 min.
Totaal: 3 min.
Porties: 1

Ingrediënten

  • 3 eetlepels versgeperst limoensap
  • 2 koppen koud water
  • Enkele ijsblokjes
  • 1 Takje verse tijm per portie

Bereidingswijze

  1. Combineer het limoensap, het water en de ijsblokjes.
  2. Roer goed en serveer de Paleo limonade met een takje tijm. Indien gewenst, kan het limoensap gezeefd worden voor het serveren.

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie