Paleo Smoothie Met Chocolade | Paleo Dieet

Paleo Smoothie Met Chocolade

Paleo recept: Paleo Smoothie Met Chocolade Smoothies 15 min. 2
Paleo Smoothie Met Chocolade Recept

Wat kan je je nog meer wensen dan een heerlijke Paleo smoothie met chocolade, avocado en aardbei om je dag mee af te sluiten?

Er wordt wat avocado toegevoegd aan de Paleo smoothie omwille van de textuur. Verder geeft het geen smaak af. Dat wordt namelijk afgegeven door de aardbeien en de chocolade, en het ietsepietsie beetje honing dat we toevoegen.

Om je smoothie met chocolade juist te krijgen qua smaak ga je best voor chocolade van de beste kwaliteit. Deze bestaat meestal uit 85% cacao en is dus fondant. Hoe donkerder de chocolade, hoe beter.

Let ook op bij het kiezen van amandelmelk. Heel wat soorten die in de supermarkt te verkrijgen zijn, bevatten erg veel troep om de melk stabiel te houden op kamertemperatuur. Zoek amandelmelk in de koelafdeling en lees de lijst met ingrediënten grondig na.

Het toevoegen van wat avocado voorziet de smoothie verder ook van wat gezonde vetten die balanceren met de suiker in de chocolade en honing. Deze vetten maken de smoothie echter niet zo gezond om ze tot je dagelijkse voeding te rekening. Met mate consumeren is dus aangeraden.

Gezonde desserts blijven desserts en wanneer dit deel uitmaakt van je dagelijkse voeding, dan houd je geen rekening met het Paleodieet. Wacht even voor je een nieuwe Paleo smoothie met chocolade maakt, want dan smaakt hij dubbel zo goed!

Paleo Smoothie Met Chocolade

Voorbereiding: 10 min.
Kooktijd: 5 min.
Totaal: 15 min.
Porties: 2

Ingrediënten

  • 1 kopje diepgevroren aardbeien
  • 1 rijpe avocado, in grote stukken
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • ½ kopje amandel –of kokosmelk
  • ½ eetlepel vanille
  • 1 eetlepel ruwe honing (indien gewenst)
  • Fondant chocolade, geraspt (indien gewenst)

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad geheel.
  2. Giet de smoothie in 2 grote glazen en besprenkel met grote chocoladeschilfers.

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie