Paleo Zonder Gewichtsverlies, Is Dat Mogelijk?

Paleo Zonder Gewichtsverlies, Is Dat Mogelijk? En Hoe?

Paleo tip: Paleo Zonder Gewichtsverlies, Is Dat Mogelijk? En Hoe?
Paleo zonder gewichtsverlies

Is Paleo zonder gewichtsverlies is mogelijk?

Paleo is in principe niet alleen een dieet maar een levensstijl. Je gaat met Paleo je levensstijl, voor wat betreft je voedingsgewoonten, aanpassen. At je met vaste regelmaat bewerkt voedsel en vlees dan zal je bij het volgen van Paleo dit niet meer doen.


Paleo als dieet

Het Paleo dieet wordt in de eerste plaats toegepast als je gewicht wilt verliezen. Je hebt dan al vaak vele diëten uitgeprobeerd.

Er zijn diëten waarbij je in eerste instantie veel afvalt. Wanneer je bijvoorbeeld een crash dieet gebruikt kan je in 14 dagen gemakkelijk 15 kilogram afvallen. Dat dit niet gezond zal wel duidelijk zijn. Je mag het ook niet langer dan 10 dagen toepassen. Wanneer je daarna stopt zal je weer vaak snel in je oude eetpatroon terugvallen en ook weer veel gewicht aankomen.

Vaak is het zelfs zo dat je na een korte periode zwaarder weegt dan voordat je met het crash dieet begon. Je bereikt hiermee een jo jo effect. Om dit te voorkomen is het volgen van Paleo veel beter, ook al zal je daar aan moeten wennen.

Het is een simpel dieet want het is niet nodig dat je calorieën gaat tellen.


Paleo zonder gewichtsverlies, maar als levensstijl

Wanneer je door het Paleo dieet op je streefgewicht bent kan je er voor zorgen dat je niet zwaarder wordt. Je levensstijl is tijdens het Paleo dieet veranderd.

Je zal niet meer bewerkt voedsel eten of het eten uit de muur. Je eet onbewerkt vlees en veel verse groene bladgroenten, fruit, noten en wortelen. Wanneer je dus in de gaten houdt dat je geen granen, zuivel, zout, suiker en verwerkte oliën gebruikt zal je daarna bij deze gezonde levensstijl niet meer afvallen en ook niet bijkomen.

Dus bij een goed gebruik van de juiste voedingsstoffen is Paleo zonder gewichtsverlies mogelijk.


Paleo dieet voor meer fitheid

Paleo zonder gewichtsverlies is inderdaad mogelijk ook al omdat je je door Paleo fitter gaat voelen. Je zal automatisch meer gaan bewegen en misschien zelfs naar de sportschool gaan.

Wanneer je dus extra beweegt is het wel noodzakelijk dat je de noodzakelijke voedingsstoffen en vitaminen binnenkrijgt. Soms zijn extra multivitaminen belangrijk om zo de lichamelijke conditie op peil te houden. Paleo zonder gewichtsverlies is mogelijk omdat je levensstijl is veranderd.

Je gaat bewuster eten. Belangrijk is dat wanneer je het Paleo dieet gebruikt je met vaste regelmaat op een weegschaal gaat staan. Je moet je gewicht in de gaten houden.

Je mag als je eenmaal op je streefgewicht bent niet meer afvallen of bijkomen. Paleo zonder gewichtsverlies is mogelijk maar je moet jezelf constant controleren.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie