Paleo Op Vakantie Zonder Problemen Volhouden? 5 Tips!

5 Tips Om Paleo Op Vakantie Zonder Problemen Vol Te Houden

Paleo tip: 5 Tips Om Paleo Op Vakantie Zonder Problemen Vol Te Houden
Paleo op vakantie

Je zit al even op het Paleo dieet en alles gaat goed,maar nu vraag je je af hoe je Paleo op vakantie kunt volhouden, omdat je binnenkort op vakantie gaat.

Komt dit scenario je bekend voor? Wellicht heb je ook al de ervaring gemaakt dat je flink van het juiste pad was afgeweken de vorige keer dat je op vakantie was.

Als je op vakantie gaat naar een hotel en hier ook het ontbijt nuttigt, dan staat er vaak niet veel meer op het menu dan brood. Op die manier is het dan ook moeilijk om Paleo op vakantie vol te houden.

Niet getreurd, want in onderstaand artikel bieden we je 5 tips om deze vakantie WEL op het goede pad te blijven!

Kies voor Paleo op vakantie

In plaats van een luxe vakantie te boeken met een uitgebreid ontbijt (van broodjes en croissantjes die je niet mag eten) kun je beter een vakantie boeken die geschikt is voor je dieet.

Denk bijvoorbeeld aan een uitje in de natuur, een camping trip of een andere vakantie waar je zelf de touwtjes in handen hebt.

Dit geeft je meer controle en helpt je bekende valkuilen te vermijden.

Voorbereiding is het halve werk

Als je tijdens Paleo op vakantie gaat, dan is het beter om je zo goed mogelijk voor te bereiden door wat snacks in te pakken die lang houdbaar zijn en toch geschikt zijn voor het plan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan gedroogde vleesreepjes, noten, zaden en gedroogd fruit. Deze producten zijn smakelijk en gemakkelijk mee te nemen.

Vooruit plannen

Laten we vooral even realistisch zijn. Je gaat op vakantie en dan wil je waarschijnlijk ook genieten.

Als je dus van te voren al weet dat je waarschijnlijk wel eens gaat zondigen, dan kun je het beste plannen wanneer en hoe dit precies gaat gebeuren.

Zodoende hoef je je niet schuldig te voelen en vermijd je dat je er helemaal aan toegeeft.

Neem een grote lege fles water mee in het vliegtuig

Zodra je door de beveiliging bent kun je de fles vullen. Drink zoveel mogelijk onderweg zodat je niet in de verleiding raakt om te gaan snacken van de voeding die je aan boord krijgt.

Ga niet met honger en Paleo op vakantie

Als je gaat vliegen kun je waarschijnlijk geen grote maaltijd meenemen en de vliegtuigmaaltijden zijn vaak niet Paleo en ook niet echt smakelijk.

Eet daarom een grote maaltijd voordat je met Paleo op vakantie gaat.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie