yoghurt | Paleo Dieet

Artikels over yoghurt

Zuivel tijdens het paleodieet

Kan Zuivel Tijdens Het Paleodieet?

Zuivel tijdens het paleodieet bevindt zich vast en zeker in een grijze zone. Als we Paleo vanuit een strikt perspectief bekijken dan zien we dat er geen enkele vorm van zuivel geconsumeerd werden tijdens het Paleolithisch tijdperk, afgezien van borstvoeding natuurlijk.

Het was niet echt praktisch om toen wild vee te melken. Maar omdat het niet geconsumeerd werd door paleolithiërs betekent dit niet meteen dat zuivel per se slecht is voor je. De ervaring heeft ons al vaak het tegendeel aangetoond. Dit is dus ook het geval bij zuivel tijdens het paleodieet.

Verder lezen

Paleo Yoghurt Recept

Paleo Yoghurt (Recept)

Gedaan met al die dagen dat je zonder yoghurt moest leven tijdens je Paleo levensstijl! Met dit simpele recept kan je een hele kom vol romige Paleo yoghurt klaarmaken en bewaren in je koelkast. Gewoon heerlijk om on-the-go of bij je volgende ontbijt op te tafel te serveren. Of gewoon stiekem als een dessertje voor in de avond.

Je kan het ook nog omvormen tot een parfait of een ander Paleo dessert door wat honing of vers fruit aan toe te voegen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie