witte aardappelen | Paleo Dieet

Artikels over witte aardappelen

Zijn witte aardappelen paleo?

Zijn Witte Aardappelen Paleo Of Niet? Het Antwoord Is Verrassend…

Witte aardappelen: geliefd door de Belgen en Nederlanders, geconsumeerd in grote hoeveelheden onder de vorm van chips en frieten en drager van dodelijk Neolithisch gif en ziektes?

‘Niet echt.’ luidt het antwoord.

Het 100% willen imiteren van Paleo is kortzichtig en niet ideaal qua voedingsstrategie. Witte aardappelen afschrijven als “niet Paleo”, is een perfect voorbeeld van waarom dit zo is. (En ook wij moeten hier schuld bekennen).

Indien je enkel zaken wil eten die beschikbaar waren in het Paleolithicum zouden aardappelen niet tot je dieet behoren, en dat kan gerust als je dit zelf verkiest. Wanneer je echter zo gezond mogelijk wil eten, gebaseerd op de evolutionaire principes, dan is er ook zeker niets mis met het vermijden van witte aardappelen tijdens je Paleodieet.

Hieronder vind je de meest voorkomende argumenten die tegenspreken dat witte aardappelen paleo zijn, én of ze al dan niet waar zijn…

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie