volhouden | Paleo Dieet

Artikels over volhouden

Gamificatie

Kan Gamificatie Helpen Om Gemotiveerd Te Blijven Tijdens Het Paleodieet?

Ben je wel eens veel te laat naar bed gegaan omdat je het hoofdstuk gewoon moest aflezen, of nog een level verder wilde komen met je computerspel of nog een project wilde afwerken?

Zou het niet geweldig zijn als we dezelfde motivatie voelde bij het blijven volgen van een gezond dieet en onze ochtend oefeningen?

Dat is het idee achter gamificatie: het draait allemaal om de mentale knop omdraaien en het leuk maken voor jezelf zodat je gemotiveerd blijft om op het goede spoor te blijven. (Gamificatie is het gebruik van spelprincipes en speeltechnieken in een niet-spelcontext).

Mensen raken van nature gemotiveerd als ze vooruitgang zien bij het bereiken van hun doelen, bij beloningen en de opwinding van het bereiken van een mijlpaal.

Dit is wat spelletjes zo leuk maakt- dus waarom niet dezelfde methode hanteren om voor de rest van je leven op het juiste spoor te blijven?

Verder lezen

5 Paleo Valkuilen

5 Paleo Valkuilen & Hoe Je Ze Moet Vermijden

Als je dit leest dan is het zeer waarschijnlijk dat je het Paleo dieet volgt. Zeer waarschijnlijk ervaar je ook een ontzettende verandering in je gezondheid en gesteldheid sinds je granen, bonen, suiker en zuivel uit je dieet weglaat (of ten minste zo goed als weg laat).

Ik weet dat het veel uithoudingsvermogen en wilskracht vergt. Vooral de eerste dagen.

Misschien doe je ook wel aan CrossFit en wissel je online Paleo ervaringen uit met anderen? Dan zit het werk erop toch, zou je denken? Je gaat nu eeuwig leven en je bent vrij van ziektes en pijn, ja?

Wacht! Niet zo snel!

Een tijdje geleden bezocht ik een Paleo conferentie waar je alles leert over het Paleo dieet en de Paleo levensstijl. Een aantal van de panelleden herinnerden er ons aan dat er bepaalde Paleo valkuilen zijn bij de manier waarop veel mensen het dieet uitoefenen.

Als je echt de vruchten wilt plukken van het Paleo dieet dan moet je het voor jezelf op maat maken. Ontdek hieronder 5 Paleo valkuilen die je moet proberen vermijden voor een optimaal Paleo leven:

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie