voedselallergie | Paleo Dieet

Artikels over voedselallergie

Intolerantie dieet: Wat is het? Is het gezond? Is het Paleo Proof?

Intolerantie dieet: we zien het steeds vaker opduiken. (Zeker nu blijkt dat Nathalie Meskens zich op die manier een pak beter in haar vel voelt).

Logisch ook, want vaak zijn vage gezondheidsklachten te koppelen aan voeding.

Krijg jij vaak in de loop van de dag een opgeblazen buik? Heb je een onrustige huid? Last van darmkrampen? Regelmatig hoofdpijn? Chronisch vermoeid? Maagklachten?

Het zou kunnen dat je een intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen hebt. Er zijn dan ook genoeg mensen die een intolerantie dieet volgen. Wat is dit precies? Hoe staat Paleo hier tegenover?

Verder lezen

Kan Paleo hoofdpijn veroorzaken of verhelpen?

Kan Paleo Hoofdpijn Verhelpen Of Juist Veroorzaken?

Als Paleo hoofdpijn kan verhelpen, dan betekent het dus dat de meeste hoofdpijnen die de mensen hebben, veroorzaakt worden door de hedendaagse voeding. Hoofdpijn of migraine is namelijk een veelvoorkomend fenomeen.

Dit onaangename gevoel in het hoofd wordt door velen ervaren. Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft minimaal één keer in de week hoofdpijn. Dat wil zeggen dat 320.000 Nederlanders wekelijks last hebben van dit vervelende kwaaltje.

Er zijn diverse soorten hoofdpijnen, maar één van de meest voorkomende is clusterhoofdpijn, migraine en spanningshoofdpijn.

In dit artikel gaan we dieper in op het feit ofdat Paleo hoofdpijn al dan niet kan verhelpen (of word hoofdpijn net veroorzaakt door Paleo?)

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie