vitamine E | Paleo Dieet

Artikels over vitamine E

Waarom Vitamine E Juist Zo Belangrijk Is

Waarom Vitamine E Juist Zo Belangrijk Is

Voor de meeste voedingsstoffen is het niet moeilijk om een Paleo voedselbron te vinden die van elk voldoende voorziet. Maar voor vitamine E ligt dat juist iets moeilijker, zeker als je niet verzot bent op noden of zaden.

Vitamine E vind je doorgaans terug in versterkte vezels, zaden, noten en de oliën die daaruit geperst worden. Ook zijn er nog een aantal groenten (spinazie en broccoli) en fruitsoorten (kiwi, mango en tomaat – ja, tomaat is een fruitsoort!) die niet onder moeten doen. Dus als je Paleo probeert te eten (en vooral als je niet houdt van noten), wat blijft er dan nog over?

Verassend veel! Als mens heb je in principe helemaal geen behoefte aan zonnebloempittenolie of vitamine-versterkte vezels. In feite is er nog één grote Paleo voedselbron die vaak vergeten wordt en die je waarschijnlijk al op regelmatige basis eet voor de andere gezondheidsvoordelen die erbij komen te kijken.

Maar voor we een tipje van de sluier lichten nemen we eerst even een kijkje naar wat vitamine E precies voor je lichaam doet en waarom je er nood aan hebt. Maar ook, welke andere Paleo voedselbronnen vitamine E bevatten.

Verder lezen

Paleo en menstruatiekrampen

Paleo En Menstruatiekrampen. Kan Je Dat Oplossen?

Menstruatiekrampen. Bijna elke vrouw kent het gevoel wel. Velen vrouwen grijpen ook direct naar pijnstillers om de pijn enigszins te drukken.

Het is een zeer vervelende bijverschijnsel als je maandstonden arriveren. Maar is het normaal en kun je het verminderen of zelfs laten verdwijnen?

Paleo en menstruatiekrampen verminderen met deze leefstijl, is zeer goed mogelijk.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie