verzadigde vetten | Paleo Dieet

Artikels over verzadigde vetten

Onverzadigde Vetten Tijdens Paleo

Onverzadigde Vetten Tijdens Paleo, Eten Of Niet Eten?

Paleo heeft de laatste jaren bijzonder aan populariteit gewonnen. Dat is begrijpelijk omdat veel mensen zoeken naar een dieet wat gemakkelijk is vol te houden en simpel is tijdens het gebruik. Het is niet nodig om bij het volgen van het Paleo dieet calorieën te tellen. Het is gebaseerd op dat wat de mensen vroeger aten.

Het is hierbij belangrijk dat er onbewerkt voedsel wordt gegeten waaronder vis, onbewerkt vlees, fruit, wortelen en noten. We gaan bij dit dieet terug naar de oertijd toen de mens ook onbewerkt voedsel at.

Het lichaam heeft ook vetten nodig. Lang niet alle vetten zijn ongezond. Er zijn zelfs vetten die bijdragen aan een goede gezondheid. Dit voor zowel op korte als lange termijn. Vetten zijn verbonden met het cholesterol. Wanneer de vetten een te hoog cholesterol veroorzaken kan dit leiden tot hart- en vaatziekten. We onderscheiden drie vetsoorten namelijk de verzadigde vetten en de onverzadigde vetten en de transvetten.

De onverzadigde vetten tijdens Paleo zijn gezond. Het zijn de verzadigde- en de transvetten die ongezond zijn voor het lichaam.

Dus het gebruik van onverzadigde vetten tijdens Paleo is gezond en je hebt ze ook zeker nodig.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie