vegetarisch | Paleo Dieet

Artikels over vegetarisch

Paleo zonder vlees

Paleo Zonder Vlees, Is Dat Mogelijk?

‘Is Paleo zonder vlees mogelijk?’ Dat zullen veel vegetariërs zich misschien afvragen. Het Paleo principe focust zich voornamelijk op dierlijke producten voor een gezonde dieet. En dat is zonder meer vegetariër onvriendelijk.

Maar het is niet onmogelijk om Paleo zonder vlees te volgen. Toch niet. Met aantal aanpassingen in je eetpatroon word je zowaar een Paleo vegetariër.

Verder lezen

Paleo vegetarisch

Is Paleo Vegetarisch?

Het Paleo dieet is een dieet dat steeds aan populariteit toeneemt. Dit is ook niet voor niks, want het dieet heeft zich effectief bewezen in de afgelopen jaren en in verschillende onderzoeken. Maar is het ook mogelijk om Paleo vegetarisch te volgen?

Als je namelijk aan dit dieet denkt, dan denk je aan de oermens die vooral toch ook veel vlees at. Als je vegetarisch eet, en dit doet omdat je denkt dat vlees slecht voor je is, dan is het wellicht een idee om deze beslissing te heroverwegen.

Eet je echter vegetarisch puur uit morele overwegingen, dan is het best mogelijk om Paleo vegetarisch te volgen.

Lees even verder.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie