tomaat | Paleo Dieet

Artikels over tomaat

Frittata Met Tomaat & Basilicum (Recept)

Frittata Met Tomaat & Basilicum (Recept)

Sappige schijfjes tomaat, verse basilicum en een klein beetje spek voor wat extra smaak maken deze frittata gewoon af! Met dit receptje maak je een heerlijke Paleo frittata die net zo goed smaakt als échte pizza. Het water komt gewoon al in je mond wanneer je er aan denkt.

Het is een geweldige keuze wanneer je opzoek bent naar iets om je dagelijks ontbijt eens een andere draai te geven, maar het werkt ook als brunch. Bovendien kan je het op voorhand maken en in de koelkast in individuele reepjes of stukjes bewaren.

Je hebt wel een vuurvaste braadpan nodig om dit recept klaar te maken: probeer dit dus niet met een pan die een plastic of rubberen handvat heeft! Gietijzer is waarschijnlijk je beste gok. Het is misschien wat intimiderend op het eerste gezicht aangezien de pan zo zwaar weegt en erg duur kan zijn, maar een kwalitatieve gietijzeren pan zal waarschijnlijk langer meegaan dan de kok die hem gebruikt. Een goede investering dus.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie