tarwe | Paleo Dieet

Artikels over tarwe

Rijst Paleo

Alles Over Rijst En Paleo!

Er wordt vaak veel positiefs verteld over rijst, vooral omdat het zo sterk geassocieerd wordt met het traditionele Japanse/Chinese dieet en de vele beroemde/gezonde mensen die vaak rijst eten.

Maar omdat iets gestereotypeerd wordt als “health food”, maakt het dat niet meteen Paleo: hoe meer iets gezien wordt als “mirakel-voedsel”, hoe meer kans er is dat het niet Paleo-vriendelijk is. (Tofu bijvoorbeeld).

De verleiding is groot om rijst ook te beschrijven als één van deze ongezonde “health foods”. Voor de pure Paleo-liefhebber zal het meteen duidelijk zijn: rijst is een graan, en granen zijn geen Paleo. Zaak gesloten!

Inderdaad, rijst is een graan. Maar er zijn ook enkele speciale omstandigheden die het toch de moeite maken om rijst eventueel te overwegen.

Is rijst een schaap in een wolvenvacht?

Ja en nee..

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie