steak | Paleo Dieet

Artikels over steak

Gevulde steak

Gevulde Steak (Recept)

Niet alleen gevogelte kun je vullen! Met deze indrukwekkend ogende gevulde steak, kun je de heerlijke vleessappen door je spinazie laten lopen en wat kleur toevoegen aan het vlees op je bord. Dit alles terwijl je een behoorlijke hoeveelheid groenten toevoegt aan de maaltijd!

Het enige gedeelte dat er een beetje intimiderend uitziet is de biefstuk inkepen, maar hier is een truc voor: het klinkt moeilijker dan het is.

Leg je biefstuk op de snijplank en geef het een strenge blik zodat het weet wie de baas is; houd je mes parallel met de snijplank en snijd bijna door de biefstuk heen (maar niet helemaal) tot aan de andere kant, zodat je het kunt openen als een boek.

Je moet eindigen met een stuk biefstuk dat de helft zo dik is, maar twee keer de oppervlakte heeft.

De rest is gemakkelijk. Een beetje vet en knoflook geven de spinazie wat smaak en een groene paprika zorgt voor knapperigheid en kleur; rol het allemaal op, bind het dicht en braad het totdat het klaar is!

Omdat het vlees vrij dun is, zal het niet lang duren om het te bereiden. Als je er wat squash bij bereidt dan zullen ze beiden op hetzelfde moment klaar zijn – yum!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie