sporten | Paleo Dieet

Artikels over sporten

Eten na het sporten

Eten Na Het Sporten, Welke Voeding Is Optimaal?

Het is een logisch effect, dat je behoefte hebt aan eten na het sporten. Of je nu bent gaan hardlopen, hebt geklommen, terug komt van yoga, spinning, boksen of bodypump; je hebt je lichaam aan het werk gezet en het moet zich hiervan herstellen.

Maar hoe doe je dit zonder de calorieën die je zojuist hebt verbrand er gelijk weer aan te eten? De maaltijd die je kiest na het sporten is super belangrijk. Deze tips uit het Paleo dieet helpen je op de juiste weg.

Verder lezen

Fietsen om af te vallen

Fietsen Om Af Te Vallen? Eenvoudiger Dan Je Denkt!

Heb je al veel diëten geprobeerd en wil je er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je afvalt? Zoals zo veel mensen probeer je de lekkere dingen zoals chocolade, chips en gebak te laten staan en wat vaker de trap te pakken dan de lift.

Maar als je echt wilt afvallen, moeten de meeste mensen een betere aanpak verzinnen. Fietsen! (Of een andere sport naar keuze)

Verder lezen

Hardlopen om af te vallen

Moet Je Vaak Hardlopen Om Af Te Vallen?

Of hardlopen om af te vallen verstandig is, is regelmatig een punt van discussie. Voor veel mensen is het zeker een succes.

Als mensen gaan eten volgens de Paleo lifestyle zie je vaak dat je uiteindelijk bruist van de energie. Waar je voorheen na de avondmaaltijd uitgeblust op de bank zat omdat je lichaam veel te hard bezig was om alle belastende voedingsmiddelen te verteren heb je nu energie over.

Het is zeker verstandig om met deze extra energie in actie te komen! En wellicht dat extra hardlopen om af te vallen hierbij wel een goed idee is, maar is het nodig voor iedereen? En hoe vaak?

Verder lezen

Sporten om af te vallen

Sporten Om Af Te Vallen, Is Dat Echt Nodig?

Je hebt allemaal weleens iemand in jouw omgeving de vraag horen stellen: moet ik sporten om af te vallen? Tegengesteld zou je de vraag kunnen stellen: moet ik sporten om wat aan te komen?

Sport en de juiste voeding gaan namelijk hand in hand. Wanneer je bijvoorbeeld aan krachttraining doet en je wilt juist zwaarder worden eet je veel koolhydraten. En je zult zien: de kilo’s vliegen er aan!

Ook het laag gaan in de koolhydraten heeft zijn effect. Zeker in combinatie met het juiste trainingsschema zul je afvallen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie