slechte koolhydraten | Paleo Dieet

Artikels over slechte koolhydraten

Wat zijn snelle koolhydraten?

Wat Zijn Snelle Koolhydraten?

Regelmatig vragen mensen zich af wat zijn snelle koolhydraten nou precies. In deze tijd, waarin veel mensen koolhydraatarm eten komt de term snelle koolhydraten vaak voorbij.

Ook tijdens het Paleo dieet worden snelle koolhydraten automatisch zoveel mogelijk vermeden.

In dit artikel gaan we uitleggen wat snelle koolhydraten precies zijn en wat het verschil is tussen snelle en trage of langzame koolhydraten

Verder lezen

Goede koolhydraten

Goede Koolhydraten, Bestaat Dat Eigenlijk?

Koolhydraten, wie kent ze niet? Regelmatig komen wij verschillende artikelen tegen op het internet die claimen dat koolhydraten de boosdoener of juist de held zijn.

Goede koolhydraten of slechte? Geen wonder dat veel mensen vaak op het verkeerde spoor zitten. Om dit probleem op te lossen hebben wij in dit artikel een duidelijk onderscheid gemaakt tussen goede en slechte koolhydraten en welke rol paleo hierbij speelt.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie