shakes | Paleo Dieet

Artikels over shakes

Afvallen met shakes

Afvallen Met Shakes Van Groenten En Fruit, Is Dat Gezond?

Afvallen met shakes gaat dat wel? Een groot probleem voor alle diëten die een bepaald soort voedsel voorschrijven, zoals alleen shakes van groenten en fruit, de zogenaamde smoothies, is de smaak.

Kinderen staan er om bekend dat ze niet echt gek zijn op groenten. Fruit gaat meestal nog, maar moet, volgens de kinderen, ook maar heel beperkt gegeten worden.

Wij ouders weten dat er in groenten en fruit belangrijke vitamines en mineralen zitten die onze kinderen nodig hebben. Dus we dringen behoorlijk aan om toch maar zo veel mogelijk gezonde voeding aan onze kinderen te geven.

Maar het is een feit, groenten en fruit zijn niet echt de lekkerste etenswaar die je je kunt voorstellen, of wel? Afvallen met shakes, zal dat dus wel gaan?

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie