salade | Paleo Dieet

Artikels over salade

Rundvlees en gembersalade

Rundvlees & Gember salade (Recept)

Een heldere, gembervinaigrette/dressing zorgt voor de perfecte balans in deze snelle en eenvoudige salade met rundvlees en knapperige groenten. Een nieuwe kijk op het klassieke gerecht van biefstuk met groenten.

Door het rundvlees en de broccoli in de dressing te bakken ben je er zeker van dat de smaken helemaal inzakken. De smaken worden nog spannender door het af te tossen met de koude salade, plakjes scherpe ui, en knapperige paprika. De verschillende ingrediënten zorgen voor een contrast tussen texturen en temperaturen.

Als je indruk wilt maken op je vrienden met je verfijnde kookkunsten, dan is dit zeker een salade om te overwegen.

Voor het rundvlees in dit recept stel ik entrecote voor, maar je kan gebruiken wat je bij de hand hebt. Je kan zelfs het vlees vervangen door kip, als je iets lichters wilt. Je moet je ook niet verplicht voelen de gemberdressing te gebruiken. Als je een andere hebt die je lekker vindt, kan je die gebruiken.

Voor een lichte lunch is dit een perfecte keuze.

Als je iets wilt wat meer vult, waarom probeer je er niet een soep naast? Guacamole zou ook een lekker en voedzaam bijgerecht zijn, als je in de stemming voor avocado bent.

Het mooie van salades is dat ze met bijna alles gecombineerd kunnen worden om een bevredigende maaltijd te hebben. Zolang je tevreden bent met je maaltijd, is er geen ‘fout’ antwoord!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie