paleo voeding | Paleo Dieet

Artikels over paleo voeding

Diëten om snel af te vallen

Diëten Om Snel Af Te Vallen, Hoe Kun Je Dat Het Best Doen?

Er zijn veel diëten om snel af te vallen, maar er zijn er niet veel die meer doen dan beloven. Diëten om snel af te vallen werken dan ook meestal niet.

Meestal, is er dan toch hoop?

Er bestaat een manier on gezond, maar ook snel, af te vallen, het Paleo dieet, waar wij bij Paleo Dieet Tips zo’n fan van zijn.

Maar er is een probleem met het Paleo dieet, het bestaat eigenlijk helemaal niet!

Verder lezen

Paleo op vakantie

5 Tips Om Paleo Op Vakantie Zonder Problemen Vol Te Houden

Je zit al even op het Paleo dieet en alles gaat goed,maar nu vraag je je af hoe je Paleo op vakantie kunt volhouden, omdat je binnenkort op vakantie gaat.

Komt dit scenario je bekend voor? Wellicht heb je ook al de ervaring gemaakt dat je flink van het juiste pad was afgeweken de vorige keer dat je op vakantie was.

Als je op vakantie gaat naar een hotel en hier ook het ontbijt nuttigt, dan staat er vaak niet veel meer op het menu dan brood. Op die manier is het dan ook moeilijk om Paleo op vakantie vol te houden.

Niet getreurd, want in onderstaand artikel bieden we je 5 tips om deze vakantie WEL op het goede pad te blijven!

Verder lezen

Wat is Paleo

Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?

Wat is Paleo? Paleo is een dieet waarbij we moeten eten zoals ons lichaam het bedoeld heeft.

Tegenwoordig worden er, om het voedsel langer houdbaar te maken, allerlei stoffen aan het voedsel toegevoegd die er eigenlijk niet in thuishoren. Dat is niet goed. Ook de koolhydraten, zouten en suiker die het tegenwoordige voedsel bezit en waarmee we ons vol eten is niet goed voor het lichaam.

Wanneer we op deze manier doorgaan zullen er steeds meer hart- en vaatziekten voorkomen.

We weten echt wel dat bepaalde producten niet goed zijn als we er te veel van eten. Denk hierbij aan chips, koeken en dergelijke. Het zijn echter niet deze producten waar we op moeten letten maar vooral op die producten waar we niet aan denken dat ze slecht zijn.

Ook een oorzaak van de welvaartziekten is dat we in onze huidige maatschappij te veel uit de muur eten.

Verder lezen

Waaruit bestaat Paleo voeding?

Waaruit Bestaat Paleo Voeding?

Toen de Romeinen in de lage landen aankwamen troffen ze daar een paar groepen mensen die paleo voeding aten en heel gezond leefden.

De Romeinen zelf hadden al diverse voedingsmiddelen die werden behandeld om ze langer goed te houden. Vlees werd gepekeld bijvoorbeeld. Vruchten werden met suikers opgeslagen in potten, ook al om ze langer te kunnen bewaren. Maar de Paleo manier van leven, was voor de Romeinen toen nog onbekend.

Helaas hebben onze voorouders, en wij ook, veel van de eetgewoontes van de Romeinen overgenomen.

Het dieet van deze stammen, en van hun voorouders is het voedsel zoals het in de natuur gevonden wordt, dat noemen we nu paleo voeding, eten zoals de jager-verzamelaars het deden.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie