paleo levensstijl | Paleo Dieet

Artikels over paleo levensstijl

JOJO effect voorkomen

Hoe Kun Je Het Jojo Effect Voorkomen?

Het jojo effect voorkomen is iets wat iedereen wil die snel wil vermageren. Dit jojo effect zorgt er immers voor dat je na het stopzetten van je dieet op korte tijd méér weegt dan bij de start van je dieet.

Wat is dit jojo effect dan precies en hoe kun je het jojo effect voorkomen?

Ondanks dat de meerderheid van al diegenen die snel willen vermageren met het jojo effect krijgt af te rekenen, kun je het jojo effect relatief eenvoudig voorkomen.

Verder lezen

Beste manier om af te vallen

Is Paleo De Beste Manier Om Af Te Vallen?

Veel mensen zijn het hele jaar door op zoek naar de beste manier om af te vallen. Extra kilo’s kwijt raken voor de zomervakantie, na de feestdagen of eindelijk die laatste zwangerschapskilo’s eens kwijt, voor veel mensen is dit een issue.

In dit artikel zullen we uitleggen wat de beste manier om af te vallen is, zodat die kilo’s eindelijk eens gaan verdwijnen. Voor altijd.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie