paleo eten | Paleo Dieet

Artikels over paleo eten

Tijd maken om te eten

Waarom Moet Je Tijd Maken Om Te Eten?

Slaat het onderstaande op jou?

  • Je ontbijt uit de hand eten terwijl je rond rent om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen.
  • Je lunch aan je bureau eten terwijl je met drie verschillende dingen tegelijk bezig bent.
  • Avondeten: soms thuis, soms in de auto, soms uit een Tupperware bakje op een willekeurige plek. (bij je dochters pianoles, de sportschool of de wachtkamer bij de dokter…)

Het is verklaarbaar: we hebben het allemaal druk en tijd maken om te eten lukt niet meer elke dag. Wie heeft er nu wel alle tijd van de wereld om een zelf klaargemaakte Paleo maaltijd aan tafel te eten?

Als je uitgebreid wilt ontbijten, moet je eerder opstaan en blijft er minder tijd over om te slapen en is dat ook niet slecht voor je? Wat wordt er nou precies van ons verwacht?

Verder lezen

Ik Kan Niet Stoppen Met Eten

Ik Kan Niet Stoppen Met Eten, Hoe Voorkom Ik Het Hongergevoel?

Ik wil afvallen maar ik kan niet stoppen met eten, hoe voorkom ik nu toch dat hongergevoel?

Het volgen van een dieet lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je normaal niet zo bewust met eten bezig bent en vaak tussendoortjes neemt. Dan is een dieet zeker een ommekeer in het dagelijks leven.

De eerste dagen zijn vaak niet moeilijk omdat men dan nog zo gemotiveerd is, maar na die paar dagen wordt het vaak wat lastiger. Je lichaam is nog niet gewend aan het voedingspatroon en een veel gehoorde klacht van startende afvallers is: ik kan niet stoppen met eten, ik blijf last houden van een hongergevoel. In dit artikel lees je meer over hoe je het hongergevoel kunt voor komen.

Verder lezen

Verantwoord Tussendoortje

Waaruit Bestaat Een Verantwoord Tussendoortje (Niet)?

Voor de meeste mensen die willen afvallen is het laten vallen van tussendoortjes het moeilijkst. Een aanpassing doen aan de drie hoofdmaaltijden per dag lukt de meeste mensen wel, maar wat doe je als je tussendoor honger hebt?

Veel diëten zijn streng en beperken drastisch de calorie inname, bij het Paleo dieet is dat niet het geval.

Een verantwoord tussendoortje mag best op zijn tijd! Maar wat is nu een verantwoord tussendoortje? In dit artikel lees je daar meer over.

Verder lezen

Gezond eten om af te vallen

Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…

Je moet wel gezond eten om af te vallen. Als je probeert af te vallen op een dieet van patat friet en hamburgers zal het niet lukken. Niet alleen zijn de porties die bij het zogenaamde “Fast Food” ketens worden opgediend veel te groot, je eten zal ook teveel vetten bevatten en teveel zout.

Bovendien is het nog maar de vraag hoe echt het eten is.

De grote voedselketens die opgebouwd zijn in het recente verleden zijn verplicht je te vertellen dat het snelle eten gezond is, maar je gevoel verteld je iets anders. Je weet gewoon dat je teveel eet en dat je te veel slechte koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Ook op het dieet dat je thuis volgde kun je ook niet afvallen, dat is het dieet waar je gewichtsproblemen mee begonnen zijn.

Zet je daar het woordje “gezond” voor, door er een salade bij te maken bijvoorbeeld? Dat werkt natuurlijk ook niet.

Verder lezen

Eten en afvallen

Eten En Afvallen Gaan Hand In Hand Bij Het Paleo Dieet

Eten en afvallen moeilijk? Absoluut niet!

Ben jij iemand die van lekker eten houdt, maar ook graag wat kilo’s kwijt wil? Dan is het Paleo dieet echt iets voor jou!

Want zoals je misschien al weet hadden onze voorouders alles behalve overgewicht, en nee, ze aten er niet minder lekker om!

Wil jij deze combinatie van lekker eten en afvallen ook bereiken?

Volg dan het Paleo Dieet en ontdek dat slechts de dingen die je eet bepalen wat voor getal jouw weegschaal zal laten zien!

Verder lezen

Beste manier om af te vallen

Is Paleo De Beste Manier Om Af Te Vallen?

Veel mensen zijn het hele jaar door op zoek naar de beste manier om af te vallen. Extra kilo’s kwijt raken voor de zomervakantie, na de feestdagen of eindelijk die laatste zwangerschapskilo’s eens kwijt, voor veel mensen is dit een issue.

In dit artikel zullen we uitleggen wat de beste manier om af te vallen is, zodat die kilo’s eindelijk eens gaan verdwijnen. Voor altijd.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie