noten | Paleo Dieet

Artikels over noten

Noten tijdens Paleo

Waarom Zijn Noten Tijdens Paleo Gezond?

Je bent net begonnen met het Paleo dieet en zoekt nu verschillende snack-ideeën. Noten liggen dan natuurlijk wel erg voor de hand. Maar zijn noten tijdens Paleo wel zo gezond tijdens het dieet?

Immers, de traditionele voedingsleer en de ‘Schijf van Vijf’ laat ons zien dat noten vol met vet zitten en daarom staan ze ook helemaal bovenin de piramide, omdat een paar nootjes af en toe meer dan genoeg zijn.

Als je noten tijdens Paleo eet, dan zou je echter niet bang moeten zijn voor het vet, vooral als je je wat meer verdiept hebt in het dieet en hoe ons lijf echt werkt.

Desalniettemin is het een goede vraag of noten tijdens Paleo wel echt goed voor je zijn, en waarom. Laten we hier even dieper op ingaan.

Verder lezen

Wat is het Paleo dieet

Wat Is Het Paleo Dieet?

Op de vraag wat is het Paleo dieet is het antwoord: het Paleo dieet is een bijzonder dieet.

Waarom is het een bijzonder dieet? Dit dieet legt de klemtoon op ‘echte voeding’. Hiermee wordt bedoeld voeding welke onbewerkt is, dus voedsel zonder toevoegingen.

Bovendien is het niet letterlijk een dieet, eerder een levensstijl. Het is vooral belangrijk dat dit eten een gewoonte wordt welke altijd vol te houden is.

De basis voor het Paleo dieet gaat terug in de geschiedenis naar het tijdperk dat ligt voor de laatste 10.000 jaar. In die tijd was het voedsel enkel afkomstig uit de landbouw en de visserij.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie