mineralen | Paleo Dieet

Artikels over mineralen

Paleo vegetarisch

Is Paleo Vegetarisch?

Het Paleo dieet is een dieet dat steeds aan populariteit toeneemt. Dit is ook niet voor niks, want het dieet heeft zich effectief bewezen in de afgelopen jaren en in verschillende onderzoeken. Maar is het ook mogelijk om Paleo vegetarisch te volgen?

Als je namelijk aan dit dieet denkt, dan denk je aan de oermens die vooral toch ook veel vlees at. Als je vegetarisch eet, en dit doet omdat je denkt dat vlees slecht voor je is, dan is het wellicht een idee om deze beslissing te heroverwegen.

Eet je echter vegetarisch puur uit morele overwegingen, dan is het best mogelijk om Paleo vegetarisch te volgen.

Lees even verder.

Verder lezen

Noten tijdens Paleo

Waarom Zijn Noten Tijdens Paleo Gezond?

Je bent net begonnen met het Paleo dieet en zoekt nu verschillende snack-ideeën. Noten liggen dan natuurlijk wel erg voor de hand. Maar zijn noten tijdens Paleo wel zo gezond tijdens het dieet?

Immers, de traditionele voedingsleer en de ‘Schijf van Vijf’ laat ons zien dat noten vol met vet zitten en daarom staan ze ook helemaal bovenin de piramide, omdat een paar nootjes af en toe meer dan genoeg zijn.

Als je noten tijdens Paleo eet, dan zou je echter niet bang moeten zijn voor het vet, vooral als je je wat meer verdiept hebt in het dieet en hoe ons lijf echt werkt.

Desalniettemin is het een goede vraag of noten tijdens Paleo wel echt goed voor je zijn, en waarom. Laten we hier even dieper op ingaan.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie