meer energie | Paleo Dieet

Artikels over meer energie

Wat is Paleo

Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?

Wat is Paleo? Paleo is een dieet waarbij we moeten eten zoals ons lichaam het bedoeld heeft.

Tegenwoordig worden er, om het voedsel langer houdbaar te maken, allerlei stoffen aan het voedsel toegevoegd die er eigenlijk niet in thuishoren. Dat is niet goed. Ook de koolhydraten, zouten en suiker die het tegenwoordige voedsel bezit en waarmee we ons vol eten is niet goed voor het lichaam.

Wanneer we op deze manier doorgaan zullen er steeds meer hart- en vaatziekten voorkomen.

We weten echt wel dat bepaalde producten niet goed zijn als we er te veel van eten. Denk hierbij aan chips, koeken en dergelijke. Het zijn echter niet deze producten waar we op moeten letten maar vooral op die producten waar we niet aan denken dat ze slecht zijn.

Ook een oorzaak van de welvaartziekten is dat we in onze huidige maatschappij te veel uit de muur eten.

Verder lezen

Afvallen met Paleo

Hoe Kun Je Afvallen Met Paleo?

Afvallen met Paleo is simpel en gemakkelijk door iedereen te volgen. Je gaat eten zoals de natuur het bedoeld heeft.

Wat we de in onze moderne tijd eten is niet het eten zoals het eigenlijk zou moeten. We eten tegenwoordig te veel koolhydraten, zuivel, graan en vooral bewerkte voeding.

Vroeger aten de mensen zoals het goed hoorde. Zij aten niet het voedsel wat bewerkt was en producten bevatten die nodig zijn om het langer te bewaren.

De welvaartsziekten die nu opduiken worden vooral veroorzaakt door een verkeerde manier van eten. We eten tegenwoordig vaak uit de muur. We eten wel vlees, maar vaak bewerkt vlees waar stoffen inzitten die het langer goed houden.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie