lunch | Paleo Dieet

Artikels over lunch

Paleo Lunch

Paleo Lunch Time: Waaruit Bestaat Een Volwaardige Lunch?

We kennen inmiddels de regels van het Paleo dieet, zoveel zijn het er niet. Het is vrij duidelijk welke voedingsmiddelen wel en niet in het dieet passen, als je het even niet weet kun je je gewoon afvragen: “had de oermens dit tot zijn beschikking?”.

Toch kan het lastig zijn om een volwaardige Paleo lunch samen te stellen, vooral als je eetgewoonten voorheen totaal niet bij de Paleo levensstijl in de buurt kwamen. Gelukkig kun je in dit artikel leren over een volwaardige Paleo lunch.

Een volwaardige Paleo lunch is samengesteld uit producten van verschillende voedingscategorieën. Helaas staan onze boterhammen met hagelslag of kaas niet op de Paleo voedingslijst, maar er blijven nog voldoende opties over!

Verder lezen

Paleo Dagmenu

Hoe Ziet Een Volwaardig Paleo Dagmenu Er Uit?

Heb je ondertussen besloten om het Paleo dieet te volgen? Vraag je jezelf af waaruit een ideaal Paleo dagmenu bestaat?

Er zijn immers veel voedingsmiddelen die je niet meer kunt eten. Je bent dus waarschijnlijk hard op zoek naar alternatieven.

Om echter van alle voordelen van dit dieet te kunnen genieten, is het ook belangrijk dat je voldoende (en de juiste) voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit is helemaal niet zo moeilijk als je denkt.

In een Paleo dagmenu staan er enkele voedingsstoffen centraal. Zo is het belangrijk dat je voldoende eiwitten en voldoende vetten binnenkrijgt, koolhydraten zijn echter niet zo belangrijk als de traditionele voedingsleer ons doet geloven.

Ook zal je dagmenu er met Paleo waarschijnlijk heel anders uitzien dan vroeger, omdat een bijkomend voordeel van dit dieet er ook toe leidt dat je minder honger zult hebben.

Vaak merk je dat je daardoor niet meer dan twee maaltijden per dag nodig hebt.

Ook het snacks heb je niet meer nodig, omdat je een stabiele bloedsuikerspiegel hebt. Die stabiliteit had je niet toen je nog voornamelijk van koolhydraten leefde.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie