koffie | Paleo Dieet

Artikels over koffie

Koffie om af te vallen

Koffie Om Af Te Vallen, Helpt Dat Echt?

Het is nog maar de vraag of koffie echt helpt om af te vallen. Het staat wel zo goed als vast dat mensen die veel koffie drinken meestal niet echt dik worden. Maar hoe gezond is koffie echt? En helpt koffie om af te vallen?

Het drinken van tot zes koppen koffie per dag wordt niet geassocieerd met een verhoogd risico op overlijden door welke oorzaak dan ook, of op overlijden aan kanker of hart- en vaatziekten, tenminste volgens het laatste onderzoek door de Department of Nutrition, Harvard School of Public Health.(bron: http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/coffee/)

Zelfs het drinken van grotere hoeveelheden koffie is dus niet uitgesproken slecht voor de gezondheid, hoewel de meningen hierover wel een beetje uiteenlopen.

Maar de vraag, helpt koffie om af te vallen is nog steeds niet beantwoord.

Verder lezen

Paleo koffie

Tijdens Paleo Koffie Drinken, Mag Dat? Het Antwoord…

De meeste Belgen & Nederlanders houden wel van een bakje koffie, maar is het ook mogelijk om tijdens Paleo koffie te drinken?

Koffie staat nu niet per se bekend als gezondste drank en er is nogal wat informatie online te vinden die mekaar tegenspreekt. Of het mogelijk is om tijdens Paleo koffie te drinken is een moeilijke vraag, want ook al is koffie van nature een relatief onbewerkte drank, wil dat nog niet zeggen dat het ook gezond is.

Dus mag je nu wel of niet tijdens Paleo koffie drinken en wat doet koffie precies met je lichaam?

Verder lezen

Paleo Cupcakes

Paleo Cupakes. Ja Gezonde Cupcakes Bestaan! (Recept)

Iedereen heeft wel eens zin in iets lekkers bij de thee of koffie. Maar vaak is het lastig een gezonde keuze te vinden. Nou, wij hebben de oplossing.

Hierbij een recept voor gezonde Paleo cupcakes met appel en rozijnen. Ideaal voor iedereen die de paleo levenswijze aanhoudt, die houdt van een makkelijk, voedzaam en lekker tussendoortje. Maar uiteraard is dit recept ook heerlijk voor niet- Paleo aanhangers. Zij zullen waarschijnlijk verbaasd zijn als u zegt dat dit een gezonde traktatie is.

Hieronder zullen we je uitleggen hoe we deze heerlijke Paleo cupcakes bakken, en wat je hiervoor nodig hebt.

Verder lezen

Wat mag je tijdens Paleo drinken

Wat Mag Je Tijdens Paleo Drinken?

Omdat het Paleo dieet een aantal voedingsstoffen niet toestaat, vragen sommige mensen zich af of je ook alleen bepaalde soorten paleo drinken mag nuttigen.

En dat is ook niet onbelangrijk, want je moet genoeg vocht binnen krijgen om goed te kunnen functioneren.

Het mag ook vrij duidelijk zijn dat frisdranken, geconcentreerde sappen, zuivel en ander suikerrijke en bewerkte dranken uit den boze zijn.

Maar welk paleo drinken mag dan wel?

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie