guacamole | Paleo Dieet

Artikels over guacamole

Guacamole recept

Guacamole (Recept)

Guacamole is een Mexicaanse dip die voornamelijk bestaat uit avocado, één van onze favoriete Paleovruchten!

Je kan guacamole snel en eenvoudig klaarmaken én het zal iedereen aan je tafel tevreden stellen. Avocado’s zijn samengesteld uit 75% vet, maar het meeste daarvan bestaat uit monoverzadigde vetzuren. Geweldig dus om op regelmatige basis op het menu te zetten.

Avocado’s bevatten ook erg veel kalium, vitamine K, vitamine E en vitamines B. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik dat zo ook erg veel vezels bevatten.

Guacamole wordt meestal geserveerd met tortillas, maar het Paleodieet is niet echt verzot op mais en granen. Ik ga liever voor een bordje rauwe groenten (denk maar aan klassiekers zoals bloemkool en rode biet) om naast mijn guacamole te serveren. Of gewoon zo met de lepel uit de kom. Het is gewoon overheerlijk en écht zo gezond.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie