groenten | Paleo Dieet

Artikels over groenten

Gevulde steak

Gevulde Steak (Recept)

Niet alleen gevogelte kun je vullen! Met deze indrukwekkend ogende gevulde steak, kun je de heerlijke vleessappen door je spinazie laten lopen en wat kleur toevoegen aan het vlees op je bord. Dit alles terwijl je een behoorlijke hoeveelheid groenten toevoegt aan de maaltijd!

Het enige gedeelte dat er een beetje intimiderend uitziet is de biefstuk inkepen, maar hier is een truc voor: het klinkt moeilijker dan het is.

Leg je biefstuk op de snijplank en geef het een strenge blik zodat het weet wie de baas is; houd je mes parallel met de snijplank en snijd bijna door de biefstuk heen (maar niet helemaal) tot aan de andere kant, zodat je het kunt openen als een boek.

Je moet eindigen met een stuk biefstuk dat de helft zo dik is, maar twee keer de oppervlakte heeft.

De rest is gemakkelijk. Een beetje vet en knoflook geven de spinazie wat smaak en een groene paprika zorgt voor knapperigheid en kleur; rol het allemaal op, bind het dicht en braad het totdat het klaar is!

Omdat het vlees vrij dun is, zal het niet lang duren om het te bereiden. Als je er wat squash bij bereidt dan zullen ze beiden op hetzelfde moment klaar zijn – yum!

Verder lezen

Paleo Lunch

Paleo Lunch Time: Waaruit Bestaat Een Volwaardige Lunch?

We kennen inmiddels de regels van het Paleo dieet, zoveel zijn het er niet. Het is vrij duidelijk welke voedingsmiddelen wel en niet in het dieet passen, als je het even niet weet kun je je gewoon afvragen: “had de oermens dit tot zijn beschikking?”.

Toch kan het lastig zijn om een volwaardige Paleo lunch samen te stellen, vooral als je eetgewoonten voorheen totaal niet bij de Paleo levensstijl in de buurt kwamen. Gelukkig kun je in dit artikel leren over een volwaardige Paleo lunch.

Een volwaardige Paleo lunch is samengesteld uit producten van verschillende voedingscategorieën. Helaas staan onze boterhammen met hagelslag of kaas niet op de Paleo voedingslijst, maar er blijven nog voldoende opties over!

Verder lezen

Paleo afvallen

Met Paleo Afvallen? Is Dat Wel Gezond?

Je kunt met Paleo afvallen, daar is geen twijfel over mogelijk. Je kunt je overtollige kilo’s verliezen zonder daadwerkelijk een zwaar dieet te volgen! Het mooie hier aan is dat je ook bruist van nieuwe energie!

De meeste mensen proberen vaak verschillende diëten uit met amper een succesverhaal als gevolg. Waarom zou jij niet een gezond lichaam kunnen verkrijgen met een mooi gewicht er aan verbonden?

Als je gaat via Paleo afvallen dan ga je gezonder gaan leven en je optimale gewicht bereiken zonder jezelf te moeten verhongeren. In de startperiode zal je snel 1 tot 2 kilo per week verliezen, omdat je gezonder gaat leven en dus je voedingspatroon aanpast.

Verder lezen

Wat is het Paleo dieet

Wat Is Het Paleo Dieet?

Op de vraag wat is het Paleo dieet is het antwoord: het Paleo dieet is een bijzonder dieet.

Waarom is het een bijzonder dieet? Dit dieet legt de klemtoon op ‘echte voeding’. Hiermee wordt bedoeld voeding welke onbewerkt is, dus voedsel zonder toevoegingen.

Bovendien is het niet letterlijk een dieet, eerder een levensstijl. Het is vooral belangrijk dat dit eten een gewoonte wordt welke altijd vol te houden is.

De basis voor het Paleo dieet gaat terug in de geschiedenis naar het tijdperk dat ligt voor de laatste 10.000 jaar. In die tijd was het voedsel enkel afkomstig uit de landbouw en de visserij.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie