gezond | Paleo Dieet

Artikels over gezond

Paleo koken

Paleo Koken: Hoe Je Vandaag Nog Start

Wanneer ik in gesprek ga met anderen over Paleo, is dit één van de eerste vragen die ik stel: “Waarmee worstel je het meest wanneer je goede eetgewoontes wil ontwikkelen en start met Paleo koken?”

Dit zijn de antwoorden die ik het vaakst hoor:

  • Ik weet niet hoe ik moet koken.
  • Ik heb geen tijd om gezonde gerechten te bereiden.
  • Ik weet niet wat ik moet maken.

Wel, ik heb zowel goed als slecht nieuws voor je. Lees even verder.

Verder lezen

Gezond eten om af te vallen

Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…

Je moet wel gezond eten om af te vallen. Als je probeert af te vallen op een dieet van patat friet en hamburgers zal het niet lukken. Niet alleen zijn de porties die bij het zogenaamde “Fast Food” ketens worden opgediend veel te groot, je eten zal ook teveel vetten bevatten en teveel zout.

Bovendien is het nog maar de vraag hoe echt het eten is.

De grote voedselketens die opgebouwd zijn in het recente verleden zijn verplicht je te vertellen dat het snelle eten gezond is, maar je gevoel verteld je iets anders. Je weet gewoon dat je teveel eet en dat je te veel slechte koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Ook op het dieet dat je thuis volgde kun je ook niet afvallen, dat is het dieet waar je gewichtsproblemen mee begonnen zijn.

Zet je daar het woordje “gezond” voor, door er een salade bij te maken bijvoorbeeld? Dat werkt natuurlijk ook niet.

Verder lezen

Wat is Paleo

Wat Is Paleo? En Waarom Zou Je Het Volgen?

Wat is Paleo? Paleo is een dieet waarbij we moeten eten zoals ons lichaam het bedoeld heeft.

Tegenwoordig worden er, om het voedsel langer houdbaar te maken, allerlei stoffen aan het voedsel toegevoegd die er eigenlijk niet in thuishoren. Dat is niet goed. Ook de koolhydraten, zouten en suiker die het tegenwoordige voedsel bezit en waarmee we ons vol eten is niet goed voor het lichaam.

Wanneer we op deze manier doorgaan zullen er steeds meer hart- en vaatziekten voorkomen.

We weten echt wel dat bepaalde producten niet goed zijn als we er te veel van eten. Denk hierbij aan chips, koeken en dergelijke. Het zijn echter niet deze producten waar we op moeten letten maar vooral op die producten waar we niet aan denken dat ze slecht zijn.

Ook een oorzaak van de welvaartziekten is dat we in onze huidige maatschappij te veel uit de muur eten.

Verder lezen

Is Paleo gezond?

Is Paleo Gezond?

Het paleo dieet is een dieet dat met de dag populairder wordt. Dit dieet staat er niet alleen om bekend dat er geweldige resultaten geboekt kunnen worden, maar ook dat mensen een stuk gezonder gaan leven. Is paleo gezond? Zeker weten dus.

Dat paleo gezond is, is eigenlijk ook heel erg logisch. Het hele principe van dit dieet is om terug te gaan naar de tijd van jager-verzamelaar. In die tijd kochten de mensen geen eten in de supermarkt, maar zorgden ze altijd zelf voor hun eigen eten.

Gelukkig is dat nu niet meer nodig.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie