gezond eten | Paleo Dieet

Artikels over gezond eten

Ik Kan Niet Stoppen Met Eten

Ik Kan Niet Stoppen Met Eten, Hoe Voorkom Ik Het Hongergevoel?

Ik wil afvallen maar ik kan niet stoppen met eten, hoe voorkom ik nu toch dat hongergevoel?

Het volgen van een dieet lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je normaal niet zo bewust met eten bezig bent en vaak tussendoortjes neemt. Dan is een dieet zeker een ommekeer in het dagelijks leven.

De eerste dagen zijn vaak niet moeilijk omdat men dan nog zo gemotiveerd is, maar na die paar dagen wordt het vaak wat lastiger. Je lichaam is nog niet gewend aan het voedingspatroon en een veel gehoorde klacht van startende afvallers is: ik kan niet stoppen met eten, ik blijf last houden van een hongergevoel. In dit artikel lees je meer over hoe je het hongergevoel kunt voor komen.

Verder lezen

Gezond eten om af te vallen

Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…

Je moet wel gezond eten om af te vallen. Als je probeert af te vallen op een dieet van patat friet en hamburgers zal het niet lukken. Niet alleen zijn de porties die bij het zogenaamde “Fast Food” ketens worden opgediend veel te groot, je eten zal ook teveel vetten bevatten en teveel zout.

Bovendien is het nog maar de vraag hoe echt het eten is.

De grote voedselketens die opgebouwd zijn in het recente verleden zijn verplicht je te vertellen dat het snelle eten gezond is, maar je gevoel verteld je iets anders. Je weet gewoon dat je teveel eet en dat je te veel slechte koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Ook op het dieet dat je thuis volgde kun je ook niet afvallen, dat is het dieet waar je gewichtsproblemen mee begonnen zijn.

Zet je daar het woordje “gezond” voor, door er een salade bij te maken bijvoorbeeld? Dat werkt natuurlijk ook niet.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie