geroosterde kip | Paleo Dieet

Artikels over geroosterde kip

Kip in rode wijn geroosterd

Kip In Rode Wijn Geroosterd (Recept)

Een heerlijk gerecht voor een regenachtige dag: kip in rode wijn geroosterd. In een rijke rode wijn saus met hartige groenten en verse kruiden.

Je stopt het vlees en de groenten in een ovenschaal allemaal samen met dezelfde heerlijke smaken. Het is een gemakkelijke manier om een kip te roosteren zonder een kip in éne te roosteren. (Als je geen hele kip hebt dan kun je gemakkelijk andere stukken kippenvlees gebruiken die je hebt. Het recept is ook prima voor kippen dijen en/of poten).

Wat betreft Paleo valt wijn in een grijs gebied. Maar als je er niets op tegen hebt om zo nu en dan een klein beetje wijn naar binnen te krijgen, dan is dit dé manier om het te doen.

Wijn zit vol antioxidanten en andere goede dingen. Er zitten dus zeker gezondheidsvoordelen aan. Vooral omdat de meeste alcohol toch al verloren gaat terwijl het vlees in de oven gaart.

Zorg ervoor dat je goede wijn in huis haalt: kook wijn is vaak geen geschikte wijn om mee te koken omdat er veel zout aan toegevoegd is. Zoveel dat het je gerecht kan verpesten. Gebruik een wijn die je zou drinken.

Het onderstaande gerecht bevat groenten die samen met de kip de oven in gaan. Maar als je meer groenten bij je gerecht wil kun je er een heerlijke salade bij serveren om de rijkelijke kip en wortelgroenten te compenseren.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie