gamificatie | Paleo Dieet

Artikels over gamificatie

Gamificatie

Kan Gamificatie Helpen Om Gemotiveerd Te Blijven Tijdens Het Paleodieet?

Ben je wel eens veel te laat naar bed gegaan omdat je het hoofdstuk gewoon moest aflezen, of nog een level verder wilde komen met je computerspel of nog een project wilde afwerken?

Zou het niet geweldig zijn als we dezelfde motivatie voelde bij het blijven volgen van een gezond dieet en onze ochtend oefeningen?

Dat is het idee achter gamificatie: het draait allemaal om de mentale knop omdraaien en het leuk maken voor jezelf zodat je gemotiveerd blijft om op het goede spoor te blijven. (Gamificatie is het gebruik van spelprincipes en speeltechnieken in een niet-spelcontext).

Mensen raken van nature gemotiveerd als ze vooruitgang zien bij het bereiken van hun doelen, bij beloningen en de opwinding van het bereiken van een mijlpaal.

Dit is wat spelletjes zo leuk maakt- dus waarom niet dezelfde methode hanteren om voor de rest van je leven op het juiste spoor te blijven?

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie