frietjes | Paleo Dieet

Artikels over frietjes

Zoete Aardappelfrietjes Recept

Zoete Aardappelfrietjes (Recept)

Wanneer je plots zin hebt in een snack of wat koolhydraten houd je best een goed Paleo alternatief voor handen dat je plotselinge honger of verlangens kan stillen. Het Paleodieet hoeft niet perse ongelofelijk arm te zijn aan koolhydraten, zolang je bron aan koolhydraten natuurlijk is en beschikbaar was voor onze voorouders.

Aardappelen zijn meestal buiten de kwestie aangezien ze erg veel toxines bevatten wanneer de aardappel nog rauw is. Daarom werden aardappelen vroeger nooit rauw gegeten en vormen ze een soort van nieuwe aanwinst aan ons dieet. Ze zijn familie van de Nachtschade (ook tomaten, paprika’s en aubergines) en staan bekend om darmproblemen te veroorzaken, zelfs wanneer ze gekookt zijn.

Maar als je enkele comfort foods zoals frietjes mist zal je verzot zijn op dit recept. Persoonlijk vind ik zelfs dat deze zoete aardappelfrietjes beter smaken dan normale, reguliere frieten van gewone aardappelen. Ondanks dat ze volledig Paleo zijn, zijn ze toch nog redelijk hoog aan koolhydraten en moet je ze met mate eten.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie