fitness | Paleo Dieet

Artikels over fitness

Vijf Vragen Om Het Ideale Paleodieet Te Vinden

Vijf Vragen Om Het Ideale Paleodieet Te Vinden

Paleo is iets wat je op verschillende manieren kunt interpreteren. En het is niet altijd even eenvoudig om na te gaan welke manier geschikt voor je is. Wil je veel of weinig koolhydraten in je dieet? Zuivel, of toch liever niet? Veel of weinig vet? En ga zo maar door…

Hier zijn 5 vragen die je helpen een beslissing te maken en te bepalen wat het ideale Paleodieet voor je is.

Verder lezen

Fitness om af te vallen

Doe Je Best Aan Fitness Om Af Te Vallen Of Kan Het Zonder?

Heel wat specialisten en voedingsdeskundigen blijven standvastig volhouden dat je best aan fitness doet om af te vallen. Uiteraard is andere lichaamsbeweging ook goed maar fitness helpt ook de spieren in goede conditie te houden en wordt aanzien als hét middel om je ideale gewicht te bereiken.

Ik ben het hier niet mee eens!

Uiteraard is sporten en lichaamsbeweging gezond en kan het bijdragen om je lichaamsgewicht op peil te houden. Fitness om af te vallen kan dan ook een hulpmiddel zijn, maar mist in veel gevallen zijn effectiviteit. Als jij wilt afvallen en een fantastisch gezond en slank lichaam wilt krijgen, dan begint dit bij de juiste voeding.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie