EPA | Paleo Dieet

Artikels over EPA

Testosteron en Paleo

Is Er Een Verband Tussen Testosteron En Paleo?

Bijna dagelijks duikt in de media het woord testosteron op, waarbij vaak een associatie wordt gemaakt met mannelijkheid en kracht of viriliteit.

Ook in de reclame- en marketingwereld wordt gretig gerefereerd aan het hormoon testosteron.

In hoeverre onze Westerse wereld in alle gevallen zit te wachten op al deze ‘mannelijkheid’ is een vraag die pas relevant wordt wanneer men zich realiseert dat ook agressief gedrag samenhangt met hogere testosterongehaltes in het bloed.

Verder lezen

Omega-3 Vetzuren

Omega-3 Vetzuren: Wat Zijn Het En Heb Je Ze Nodig?

Het verhaal over vetten blijft lastig. In het algemeen zijn verzadigde vetten slecht voor je en onverzadigde vetten goed voor je. Eén van van de onverzadigde vetten zijn Omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zitten in vis.

Daarom is het advies twee keer per week vis eten, waarvan minimaal één keer per week vette vis. Het binnenkrijgen van genoeg omega-3 vetzuren, is belangrijk voor je hart en bloedvaten.

Omega-3 vetzuren bestaan uit verschillende soorten vetzuren. Daarvan van Alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) de bekendste zijn. De laatste twee zitten in vis. Vissen halen deze stoffen uit algen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie