eiwitten | Paleo Dieet

Artikels over eiwitten

Hoeveel gram eiwitten per dag

Hoeveel gram eiwitten per dag heb je nodig?

Om uit te rekenen hoeveel gram eiwitten per dag je nodig hebt, is meer informatie nodig over wat je die dag zoal van plan bent te gaan doen.

Wanneer je de hele dag in bed blijft liggen en niets doet kan het toch zijn dat je veel eiwitten gebruikt. De reden om de hele dag in bed door te brengen kan een verwonding of een ziekte zijn.

Als algemene stelregel kun je aannemen dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor eiwitten specifiek is voor zowel je leeftijd als je geslacht. In het algemeen hebben volwassen vrouwen 46g eiwit per dag nodig, en volwassen mannen ongeveer 56g per dag.

Een specifiek aantal kan worden berekend op individuele basis. Dit aantal is gebaseerd op je gewicht, dus het is uniek voor iedereen. Een snelle berekening zal bepalen hoeveel gram eiwitten per dag je nodig hebt.

Verder lezen

Tips om af te vallen

5 Tips Om Af Te Vallen, Gegarandeerd.

Voor de feestdagen zijn veel mensen op zoek naar de juiste tips om af te vallen. Het is altijd prettig om dan al een aantal kilo kwijt te zijn zodat je schittert in je mooie feestjurk.

Daarnaast is het ook fijn wat speling te hebben voor de kilo’s die er wellicht tijdens de feestdagen aanvliegen.

In dit volgende artikel geven we 5 tips om af te vallen op een gezonde manier, en geven we ook tips om blijvend af te vallen. Houd je aan onderstaande tips, en een gezond gewicht gaat zeker lukken!

Verder lezen

Ik wil afvallen

Ik Wil Afvallen, Waar Begin Ik?

Er zijn per dag duizenden mensen die willen afvallen. Om vervolgens niet goed te weten hoe dit aan te pakken. In dit artikel gaan we een antwoord geven aan mensen die op dit moment denken van “verdorie, ik wil afvallen”.

In de loop der jaren zijn er steeds meer voedingsmiddelen tot onze beschikking gekomen. Helaas zijn dit niet alleen nieuwe groenten en exotische vruchten. De voorverpakte maaltijden , met pasta’s, kruiden, ‘groenten’ die je moet wellen uit een zakje zijn niet te missen in de supermarkt.

Mensen weten niet meer wat écht koken is en daardoor komen er steeds minder gezonde voedingsstoffen ons lichaam binnen.

Verder lezen

Diëten om snel af te vallen

Diëten Om Snel Af Te Vallen, Hoe Kun Je Dat Het Best Doen?

Er zijn veel diëten om snel af te vallen, maar er zijn er niet veel die meer doen dan beloven. Diëten om snel af te vallen werken dan ook meestal niet.

Meestal, is er dan toch hoop?

Er bestaat een manier on gezond, maar ook snel, af te vallen, het Paleo dieet, waar wij bij Paleo Dieet Tips zo’n fan van zijn.

Maar er is een probleem met het Paleo dieet, het bestaat eigenlijk helemaal niet!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie