chiliburger | Paleo Dieet

Artikels over chiliburger

Paleo chili burger

Paleo Chiliburger Bereiden (Recept)

Kun je niet kunt beslissen of je een Paleo Chiliburger of een Paleo hamburger wilt vanavond? Neem ze dan allebei! De chilisaus hier is een lekkere afwisseling voor ketchup en mosterd; het is een extra mogelijkheid maar het zal deze hamburger onderscheiden van de rest. In feite zou je misschien wel extra saus willen maken, zodat je er ook van kunt genieten op je gegrilde kipfilet, vis, of iets anders (vries het gewoon in als je niet van plan om het meteen te gebruiken).

In dit recept, krijgt de hamburger ook een speciale smaak boost van de Italiaanse worst die gemengd wordt met het gehakt. Je kunt los worstvlees kopen dat niet in een vel zit (vraag je slager hiernaar) of ontvel gewone worsten. Koop je kant-en-klare worsten vergeet dan niet om de ingrediënten goed te controleren: een goede slager of boer maakt de worstjes met Paleo-vriendelijke ingrediënten.

Je eigen klassieke chiliburger, kun je beleggen met alles wat je maar lekker vindt: of bereid deze op de klassieke manier met sla/tomaat/ui. Leg een grote wat pittige zoete aardappelpartjes op de bakplaat, maak wat groenten klaar voor erbij en geniet van je maaltijd.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie