checklist | Paleo Dieet

Artikels over checklist

Paleo beginners checklist

Dé Checklist Voor Paleo Beginners – Doe Ik Het Wel Goed?

Eén van de meest voorkomende vragen die ik krijg van Paleo beginners is een variant van “doe ik het wel goed?”. Daarom volgt hier een handige checklist voor Paleo beginners om jou te helpen. Deze checklist is ontworpen om een aantal van de meest voorkomende beginnersfouten en misverstanden vast te stellen.

De checklist is bedoeld voor mensen die het Paleodieet al voor minstens een paar dagen hebben geprobeerd. Als je nog niet van Paleo hebt gehoord, klik dan hier om de Paleo beginnersgids te raadplegen. Neem een kijkje, probeer het uit, en sla het op voor een week of zo.

Om volgende checklist te gebruiken, kijk je afzonderlijk naar iedere groep, iedere groep test afzonderlijk op 1 van 5 veelvoorkomende beginnersproblemen.

Lees de statements en beslis hoe goed ze op jou van toepassing zijn. Aan het einde van iedere groep zet ik nog een uitleg van wat er juist getest werd en wat jouw resultaten betekenen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie