cellulitis | Paleo Dieet

Artikels over cellulitis

Hebben Huidverzorging En Paleo Iets Met Elkaar Te Maken?

Hebben Huidverzorging En Paleo Iets Met Elkaar Te Maken?

Huidverzorging draait niet alleen rond alle zalfjes en crèmes die je op je gezicht smeert (alhoewel dat ook soms helpt!). Het draait voornamelijk rond datgene dat je in je mond steekt. Van droge huid, rimpels en verouderde huid tot acne: heel wat huidkwaaltjes hebben iets te maken met hetgene wat je eet.

En als er niets specifiek met je scheelt kan een gezonder dieet er nog steeds voor zorgen dat je huid straalt, en je geen nood meer hebt aan al je dagelijkse hoeveelheid make-up en andere.

Verder lezen

Cellulitis weg door afvallen

Gaat Cellulitis Weg Door Afvallen?

Heb jij last van cellulitis en heb je al van alles geprobeerd om het weg te krijgen?

Er zijn veel middelen op de markt die claimen cellulitis te verminderen of zelfs doen verdwijnen: crèmes, behandelingen, warmtebroeken, …

Maar mochten die middeltjes echt helpen, dan zou iedereen het natuurlijk gebruiken.

Is er dan niks te doen aan cellulites? Zeker wel!

Om cellulitis écht aan te pakken, kunnen we je alvast verklappen dat één van de voordelige effecten van het Paleo dieet is dat je gewicht verliest…

Wil jij weten hoe je af kunt vallen, blijvend slank blijft en je cellulitis kan laten verdwijnen?

In dit artikel lees je meer over cellulitis, wat het precies is en je krijgt een antwoord op de vraag: “Gaat cellulitis weg door afvallen?”

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie