bloeddruk | Paleo Dieet

Artikels over bloeddruk

Gezonde bloeddruk

Wat Is Een Gezonde Bloeddruk? En Hoe Krijg Je Er Zelf Eén?

Een gezonde bloeddruk is onmisbaar voor een goede gezondheid en lichaamsconditie. Toch loopt het op dit vlak dikwijls fout.

Vele landgenoten kampen met een hoge of lage bloeddruk, dikwijls zonder het zelf te weten. Beiden veroorzaken nochtans vele, ernstige gezondheidsklachten.

Wat verstaat men onder een gezonde bloeddruk en wat kun je zelf doen tegen een hoge of een lage bloeddruk?

Verder lezen

Hartkloppingen Door Overgewicht

Last van Hartkloppingen Door Overgewicht? Doe Er Iets Aan Voor Het Te Laat Is!

Heb je hartkloppingen door overgewicht? Doe er iets aan voor het te laat is.

Gezien de wereldwijde epidemie van obesitas, is het waarschijnlijk dat nadelige gevolgen voor de gezondheid van vetzucht in de toekomst zullen escaleren.

In dit verband hebben verscheidene onderzoekers hartkloppingen door overgewicht en andere nadelige gevolgen van obesitas op het hart beschreven en onderzocht. Obesitas wordt in die onderzoeken gekoppeld aan een spectrum van cardiovasculaire veranderingen variërend van een hyperdynamische bloedcirculatie, wat de hartkloppingen veroorzaakt, tot subklinische cardiale structurele veranderingen en uiteindelijk tot hartfalen.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie