beweging | Paleo Dieet

Artikels over beweging

Is Beweging Belangrijk Voor Jou En Hoe Vind Je De Ideale Balans In Je Leven?

Hoe Belangrijk Is Beweging? Hoe Vind Je De Ideale Balans In Je Leven?

Ik merk vaak op dat het voor heel wat mensen moeilijk is tijd vrij te maken voor beweging en sport. Het is niet eenvoudig om nog wat vrije tijd te spenderen aan beweging wanneer je je continu moet focussen op het werk, je familie en je vrienden. In dit artikel help ik je een bewegingsplan samen te stellen om fit en in vorm te blijven.

Als je het Paleo dieet volgt weet je ongetwijfeld al dat je je gewicht alleen maar onder controle kunt houden door je dieet aan te passen. Beweging is ook belangrijk, maar het draait eerder rond kracht, flexibiliteit en evenwicht in plaats van calorieën verbranden. Maar dat betekent niet dat beweging nutteloos is wanneer je gewicht wilt verliezen of je een gezond gewicht wilt behouden. Je dieet is gewoonweg veruit belangrijker.

Maar een aantal workouts per week zullen meer doen voor je gezondheid dan alleen het beheren van je gewicht. Als je tijd vindt om aan beweging te doen zal je hartslag verbeteren tijdens je slaap, zal je stress verminderen en zal je digestie zelfs verbeteren!

Door de jaren heen heb ik enkele methoden geobserveerd die mensen helpen tijd te vinden om aan beweging te doen.

Verder lezen

Bepaalt Beweging Tijdens Paleo Jouw Succes Om Te Slagen?

Bepaalt Beweging Tijdens Paleo Jouw Succes Om Te Slagen?

Laten we eerst over één iets duidelijk zijn: beweging tijdens Paleo (en eigenlijk geldt dit ook voor niet-Paleo’ers) draait niet alleen rond het verbranden van calorieën. Het aantal calorieën dat je verbrandt (in vergelijking met zitten of helemaal niets doen) is echt niet veel.

Je vermagert traag door enkel en alleen maar aan sport of beweging te doen als je weet dat je 7.000 calorieën moet verbranden om ongeveer één kilogram aan opgebouwde energie (meestal onder de vorm van vet) weg te werken.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie