ajuin | Paleo Dieet

Artikels over ajuin

Paleo saté

Paleo Saté Van Rundsvlees En Ajuin Maken (Recept)

Een Paleo saté is een klassieke favoriet voor op de grill; een saté is makkelijk te bereiden, makkelijk te eten en op de een of andere manier is het gewoon leuk om je eten in hapklare stukjes van een stokje af te happen. Noem het het innerlijke gevoel van de oerman/oervrouw die in de 21st eeuw naar bovenkomt. Kinderen zijn er ook dol op en je kunt gemakkelijk kleinere porties maken voor als je een kleinere eetlust hebt.

Je kunt zo ongeveer alles aan een saté rijgen, maar hier is een recept voor de klassieker: biefstuk en uien, met een knoflook-gember marinade om de smaak op te peppen. Je hebt ook een vleugje kokosnoot aminozuur nodig, wat een Paleo vriendelijke vervanging is voor sojasaus. Je kunt dit vinden bij de meeste natuurvoedingswinkels, bij de betere supermarkten of online. Een beetje honing is optioneel als je van een zoetige smaak houdt.

In de ingrediëntenlijst staat dat je entrecote nodig hebt, maar dit is echt een flexibel recept: je kunt het vervangen met één van je favoriete vleesstukjes. Serveer je Paleo saté op een grote stapel op een bedje van verse groene salades (de sappen uit het vlees zorgen hier voor een heerlijke “dressing”) of misschien met wat “pasta” als je liefhebber bent.

Je kunt het verder aankleden als je probeert om iemand te imponeren of ze gewoon simpel houden voor een makkelijke maaltijd.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie